Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

www.andros.grΟλοκληρώθηκε και από σήμερα, 15 Ιουνίου, είναι διαθέσιμη σε όποιον επιθυμεί να την επισκεφθεί, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Άνδρου. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.andros.gr, ο επισκέπτης μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το νησί, να μάθει την ιστορία του, να δει πλήθος φωτογραφιών, να μάθει για το πώς μπορεί να φτάσει στην Άνδρο, να κλείσει τα εισιτήρια μετάβασης, αλλά και να βρει δωμάτιο διαμονής.
Κεντρική φιλοσοφία στον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας ήταν το www.andros.gr να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό «όχημα» για την προβολή του νησιού μας, βοηθώντας έτσι στην αύξηση των επισκεπτών. Σε πρώτη φάση η ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά, τα αγγλικά (σε λίγες ημέρες) και τα γερμανικά. Στόχος είναι μέχρι το φθινόπωρο να είναι διαθέσιμη σε πέντε, τουλάχιστον, γλώσσες.
Μια βασική καινοτομία της νέας ιστοσελίδας του Δήμου είναι το «ημερολόγιο εκδηλώσεων», που επιτρέπει στον υποψήφιο επισκέπτη αλλά και στον κάτοικο του νησιού και σε όποιον άλλον το επιθυμεί, να πληροφορηθεί τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο νησί μέχρι και το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου. Το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου παρακαλεί θερμά φορείς και συλλόγους που διοργανώνουν εκδηλώσεις να ενημερώνουν σχετικά, ώστε οι εκδηλώσεις τους να συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη ενότητα.
Τεχνολογικά, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Άνδρου είναι απολύτως φιλική στους χρήστες κινητών τηλεφώνων νέας τεχνολογίας και tablets, καθώς αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός εκείνων που επιλέγουν για την ενημέρωσή τους τα συγκεκριμένα μέσα.
Σας καλοσωρίζουμε, λοιπόν, στο www.andros.gr και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στις ομορφιές του νησιού μας και στην μοναδικότητά του, ως τουριστικού προορισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: