Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Αιτήσεις για εγγραφές παιδιών μόνο στον παιδικό σταθμό Μπατσίου





Οι εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό Μπατσίου «Ηλιαχτίδα» ξεκινούν από 25/07/2013 έως και 02/08/2013. Η αίτηση συμμετοχής θα διατίθενται από τις 25/07/2013 σε ηλεκτρονική μορφή στις κάτωθι ιστοσελίδες της Ε.Ε.Τ.Α.Α. :
α) www.eetaa.gr
β) www.eetaa1.gr/index1.html
της ΚΕΔΕ : www.kedke.gr  και του ΕΠΑΝΑΔ : www.epanad.gov.gr
και σε έντυπη μορφή στα ΚΕΠ Μπατσίου, Κορθίου, στο Αντιδημαρχείο Γαυρίου και στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινων.Προστασίας, Παιδείας&Περιβάλλοντος Δήμου Άνδρου στη Χώρα.
Οι αιτήσεις συμμετοχής με τα δικαιολογητικά τους μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 25/07/2013 έως τις 02/08/2013 και ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ.

Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία συμμετοχής και αποτελεσμάτων μπορείτε να βρείτε στο site της ΕΕΤΑΑ(www.eetaa.gr)  - Παιδικοί Σταθμοί – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης: Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής για φορείς/δομές και ωφελούμενες μητέρες, στο site του Δήμου Άνδρου (www.andros.gr) και αναρτημένα στα προαναφερόμενα γραφεία του Δήμου Άνδρου και τον Παιδικό Σταθμό Μπατσίου.

Η Νόμιμος Εκπρόσωπος

Βασιλοπούλου Μαρία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

με το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού τι γίνεται;