Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

"Γαυριώτικα 2014" από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο "Το Γαύριο"Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που οργανώνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος "Το Γαύριο" για το φετεινό καλοκαίρι με τον γενικό τίτλο “Γαυριώτικα 2014”.

Παράλληλα κυκλοφορεί ένα καλαίσθητο φυλλάδιο με τις ημερομηνίες αλλά και αναλυτικές πληροφορίες για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Το φυλλάδιο μπορείτε να το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα και ξενοδοχεία του Γαυρίου, η να το κατεβάσετε σε μορφή pdf από από εδώ.1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Μπάβο στο ΔΣ του συλλογου. Δίκαια αναγνωρίζεται από πολλούς ως ο κορυφαίος πολιτιστικός σύλλογος του νησιού. Οι εκδηλώσεις του πάντα αναδεικνύουν, προβάλλουν και διδάσκουν πολιτισμό. Προπάντων δε, ευαιστητοποιούν και προβληματίζουν τους Ανδριώτες για τα σημαντικά επίκαιρα θέματα που απασχολούν το νησί. Ένα τέτοι θέμα αποτελεί "η αιολική ενέργεια". Πρέπει να δοθεί ολόπλευρη πληροφόρηση ποιοί ωφελούνται, ποιοί βλάπτονται, ποιές οι συνέπειες στο περιβάλλον και στην οικονομία του νησιού κτλ. Θέλουμε να ακούσουμε και για τις θετικές της πλευράς και όχι μόνο τις αρνητικές.
Εύχομαι καλή επιτυχία στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου.