Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Επιτόπου 2014, ώρα για εγκαίνια...




Ύστερα από αρκετές μέρες δουλειάς στον ποταμό των Λιβαδίων από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και τους εθελοντές βοηθούς τους στα εικαστικά δρώμενα ΕΠΙΤΟΠΟΥ 2, σήμερα Σάββατο 12 Ιουλίου, το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια με μια εορταστική βόλτα, ένα κέρασμα και...χορό !

Στις 18.30 συνάντηση στη δεξαμενή Καμπάνη επί του κεντρικού δρόμου Χώρας-Κορθίου λίγο πριν τη μάντρα οικοδομικών υλικών Ψαρρού και ξενάγηση στα έργα από τους ίδιους τους καλλιτέχνες σε έναν όμορφο περίπατο στον ποταμό των Λιβαδίων.
Θα ακολουθήσει κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδίων στον μπαξέ της Έφης Ραπτάκη στα Λιβάδια για τους καλλιτέχνες και τους συμμετέχοντες στη βόλτα
και το βραδάκι κατά τις 21.30'... χορός πάνω στο έργο "Πίστα" που κατασκεύασε η Γαλλίδα καλλιτέχνης Séverine HUBARD.

Οι εκδηλώσεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ 2 θα συνεχιστούν και την Κυριακή 13 Ιουλίου στο θερινό χώρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου στην αυλή του Κινηματοθεάτρου Χώρας στις 21.00' όπου οι καλλιτέχνες απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στους ανθρώπους της Άνδρου για γνωριμία και παρουσίαση του έργου τους.

περισσότερες πληροφορίες :  http://www.epitopou.com/spiderpowa-pdf-srchttpwww-epitopou-comwp-contentuploads201402%CE%B5%CF%80%CE%B9-projet14-fr-pdf/




Δεν υπάρχουν σχόλια: