Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Για του Ανδριώτες της Αθήνας, στο ξενοδοχείο PRESIDENT η ενημερωτική συνάντηση του Δήμου Άνδρου για τη διαχείρηση των απορριμμάτων


Ο Δήμος Άνδρου διοργανώνει την Δευτέρα 25 Μαΐου στην Αθήνα, ενημερωτική συνάντηση – ημερίδα, που θα αφορά τα πεπραγμένα στο Δήμο μας και τη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί μας.

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο PRESIDENT (Λεωφ. Κηφισίας 43, τηλ. 210 6989000) στις 19:00, προκειμένου να ενημερωθούν οι Ανδριώτισσες και οι Ανδριώτες που διαμένουν στην Αθήνα τόσο για τις ενέργειες του Δήμου και την μέχρι σήμερα πορεία, όσο και για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Έχουν προηγηθεί τέσσερις ανάλογες ενημερωτικές συναντήσεις, σε Χώρα, Μπατσί, Γαύριο και Κόρθι, που αφορούσαν την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

O Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, καλεί όλους τους Ανδριώτες και τις Ανδριώτισσες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, προκειμένου να ενημερωθούν για ένα θέμα, που είναι εδώ και σχεδόν 30 χρόνια το υπ΄ αριθμόν ένα πρόβλημα για το νησί μας, αλλά και για να πληροφορηθούν τα σχέδια και τις μέχρι τώρα ενέργειες του Δήμου.


Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑΣ μια μέρα ακομα και θα ήμουν κε εγω. Θέλω να δω πως σκφτουντε η αθήνα ανδριοτες .Καλη τύχη στον Δημαρχο ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

/


Αυτόν τον ΘΖΝΥ τον ανορθογραφο πρεπει να τον διαβαζουμε καθημερινα?Αυτό αφορα τον διαχειριστη του site.Ριχνει το επιπεδο εκτος αν είναι μοδα.Ευχαριστω.



Ανώνυμος είπε...

Οι ανδριωτες τις Αθήνας έχουν κάδους και παροχές από τους δήμους που μένουν ,να φροντίσουν να έχουμε και Εμείς που ζούμε στο παραμελημένο μας ανέκαθεν νησί που δεν υπάρχουν τα αυτονόητα ενώ πληρώνουμε δημοτικά τέλη με παροχές ελάχιστες