Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου



Τη Παρασκευή 15 Μαΐου 2015, το απόγευμα, στην μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του  νέου Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β', τον  εφημέριο  Καλλίνικο Τσούση και πολλούς ιερείς της περιοχής.



Χαιρετισμούς βουλευτών Κυκλάδων και άλλων αιρετών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διάβασε η δημοτική σύμβουλος Άννα Βολίκα 

Παρών ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Καφτηράνης


 Μίλησε ο νυν Δήμαρχος Άνδρου  Θεοδόσης Σουσούδης


ο επί τιμή Δήμαρχος Γιάννης Γλυνός 


  ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Υδρούσας, Άνδρου,
 Κυριάκος Θωμάς 


και τέλος ο Διευθυντής του Σχολείου Κώστας Καστραντάς

στον οποίο ο Σεβασμιώτατος δώρισε μία εικόνα για το σχολείο 







2 ώρες αργότερα, στις 9:00μμ, στο προαύλιο δόθηκε  συναυλία τζάζ με είσοδο 15 ευρώ, εκδήλωση που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί  κάποια άλλη μέρα, ενώ για την ημέρα των εγκαινίων Δημοτικού Σχολείου οποιαδήποτε εκδήλωση, κυρίως για παιδιά, καλό θα ήταν να είχε ελεύθερη είσοδο.


Από το Δήμο Άνδρο μου γνωστοποιήθηκε ότι μουσική συναυλία ήταν εκδήλωση τελείως ανεξάρτητη από τα εγκαίνια του σχολείου, προγραμματισμένη για το Σάββατο βράδυ, αλλά λόγω αλλαγής του προγράμματος των μουσικών, η εκδήλωση μπήκε αναγκαστικά την Παρασκευή.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συνχαρητηρια σε ολους τους υπευθηνους για την υλοποιηση αυτου του εργου, ειναι ενα παρα πολυ ωραιο σχολειο που σιγουρα θα το ζηλευουν και πολλες αλλες περιοχες της χωρας, αλλα ομως και συναυλια με εισοδο 15 ευρω για παιδακια ειναι λιγακι υπερβολικο, ποιοι φωστηρες το σκεφτηκαν αυτο;; σωστα γραφεται μεσα , επρεπε να ηταν δωρεαν και ισως αλλη ημερα , θα μπορουσε να ειχε διοργανωθει μια εκδηλωση απο τους μαθητες του σχολειου με ευθηνη των δασκαλων και των γονεων, αλλα δυστηχως στις μερες μας πανε οι παλιοι οι δασκαλοι , χωρις να αποκλειω ευχαριστες εξαιρεσεις αλλα σε γενικες γραμμες ο κανονας ειναι ο ιδιος!!!