Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η Λαϊκή Σκηνή Άνδρου ταξίδεψε, έπαιξε και άρεσε πολύ στην Λήμνο
Η Λαϊκή Σκηνή Άνδρου ταξίδεψε στην όμορφη Λήμνο, στα πλαίσια της 26ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, για να παρουσιάσει το έργο του Άκη Δήμου «Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης», σε σκηνοθεσία Κώστα Τσαπέκου. Η παράσταση ανέβηκε στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα», στη Μύρινα της Λήμνου, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, τελευταία μέρα της Συνάντησης, κλείνοντας αυτή τη μεγάλη γιορτή του θεάτρου με τον καλύτερο τρόπο.


 Το θέατρο ήταν κατάμεστο και ο κόσμος χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.
 Η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιείται κάθε φορά σε διαφορετικό νησί και έγινε φέτος στη Λήμνο από τις 15 έως τις 25 Οκτωβρίου.


 Οι Λημνιοί φίλοι μας αποδείχτηκαν άξιοι οικοδεσπότες, βοηθώντας με κάθε τρόπο να ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν και φροντίζοντας για τα απαραίτητα για το ανέβασμα της παράστασής μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά.
 Επίσης ευχαριστούμε την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για την διοργάνωση.
 Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, φίλους συμπατριώτες μας: ζαχαροπλαστεία
 Ευάγγελου Καλαδάμη,
 Δημητρίου Κ. Λάσκαρη,
Γεωργίου Λυγίζου,
το κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων
  «Ροδοζάχαρη» της Αντωνίας Περτέση,
 το τυροκομείο Σταυρούλας Λούβαρη,
 που προσέφεραν προϊόντα του τόπου μας που ταξίδεψαν μαζί μας στη Λήμνο και ενθουσίασαν τους φίλους μας απ’ όλο το Αιγαίο που τα γεύτηκαν.
 Επίσης ευχαριστούμε
 το κατάστημα «Παραπόρτι» της Ασημίνας Κοκότη για την προσφορά του δώρου προς τη Ομοσπονδία,
 την εταιρία Fast Ferries του κ. Παναγιωτάκη, για την σημαντική έκπτωση που μας χορήγησε στα εισιτήρια μετακίνησης της ομάδας μας
 και το πρακτορείο Ploes Travel της Κατερίνας Κασιδώνη, για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία.

Φεύγοντας από τη Λήμνο, πήραμε μαζί μας τις θεατρικές εμπειρίες, τα τοπία, τις εικόνες, τις μυρωδιές και τις καλύτερες εντυπώσεις αυτού του θεσμού, αυτής της μεγάλης γιορτής του θεάτρου.
 Και του χρόνου λοιπόν, σε κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου μας!

 Η παράσταση «Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης» θα παρουσιαστεί και πάλι στο κοινό της Άνδρου το διήμερο 15-16 Νοεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς.
κείμενο - φωτογραφίες : Αγγελική Στρατή

Δεν υπάρχουν σχόλια: