Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα Επάρχου Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Άνδρο (17-19 Οκτωβρίου 2014)





Για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν πυροσβέστες και εθελοντές στην Άνδρο, κόντρα στους ισχυρούς ανέμους, για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί από τις 17 έως και τις 19 Οκτωβρίου 2014 σε τέσσερα σημεία “Βουρκωτή”, “Κατακαλαίοι”, “Εβρουσές” και “Αποίκια” εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου από καρδιάς.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω σε όλους όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης ήτοι:

Στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος, Αντιστράτηγο Π.Σ. κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου για την αποστολή αεροπλάνων, πυροσβεστών  και πυροσβεστικών οχημάτων καθώς και για την προσωπική του επίσκεψη στα μέτωπα της πυρκαγιάς.
Στον Διοικητή της ΕΜΑΚ για την επιτόπια παρουσία του στο νησί και το συντονισμό του έργου πυρόσβεσης.
Στον Προϊστάμενο κ. Χρήστο Παπαϊωάννου και στους πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου.
Στους εθελοντές πυροσβέστες του νησιού.
Στις εθελοντικές ομάδες πυρόσβεσης “Ραφήνας”, “Αγίου Στεφάνου”, “Βύρωνα”, “Ροδόπολης”.
Στον πλοιοκτήτη της εταιρείας Fast Ferries κ. Θ. Παναγιωτάκη, στα πληρώματα και στους πλοιάρχους κ.κ. Σκιαδά και Κολίτσα για τη μεταφορά των πυροσβεστικών οχημάτων, των πυροσβεστών και των εθελοντικών ομάδων δασοπυρόσβεσης με τα Ε/Γ-Ο/Γ  ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π. και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. στην Άνδρο.

Η συνεργασία του Δήμου Άνδρου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς συνέβαλε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 O ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τωρα μαλιστα τα πιασαμε τα λεφτα μας!κοιταξτε κυριε επαρχε να δειτε τι θα κανετε με αυτα τα πολυ σοβαρα θεματα και αφηστε τις ευχαριστιες και τα επιστολοχαρτα , και επισης δειτε τι θα κανετε και με το θεμα των σφαγειων , αρκετα πια ολοι σας οι επιτηδιοι, παιρνετε τις ψηφους των ζ....νδριωτων , και δεν θελω να γραφω την λεξη , και μετα τους γραφετε στα παλια σας τα παπουτσια!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΡΥΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΠΑΡΘΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΡΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝΟΙ ΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΤΗ ΣΒΥΣΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ολλες οι πολιτική εχουν πάει στο ίδιο ΣΧΩΛΙΟ .να μαθενουν ψέματα οπως και καθε θεατρίνος. 4. Μεγάλες φωτιές και κανένας δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ 1-2-3-4 τουλαγιστον ας το κλείσουν θα βγουν πιο κερδισμένοι . Οπω έκανε ο δήμαρχος. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ. ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Για τον δεύτερο στη σειρά ΑΝΩΝΥΜΟ οι δρύδες δεν καίγονται....