Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η Άνδρος στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου


Στην μεγάλη αυτή τουριστική έκθεση που έγινε από την Δευτέρα 4 μέχρι την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, η Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε  ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.
 Στα πλαίσια  ενός προγράμματος  παρουσίας όχι μόνο δημοφιλών, αλλά και μη γνωστών προορισμών στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, φιλοξένησε έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό νησιών, την Κω, την Μύκονο, την Σαντορίνη, την Πάρο, την Μήλο, την Κάλυμνο, τη Νάξο, την Αστυπάλαια, την Τήνο, την Φολέγανδρο και την Άνδρο.

Στο περίπτερο της Ρόδου, στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου, παρουσιάστηκε την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, η υπό κατασκευή νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, www.aegeanislands.gr, που στοχεύει στην προβολή του τουριστικού προϊόντος των 48 νησιών της περιφέρειας.
 Η λειτουργία του ιστοχώρου έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2014, οπότε οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν διαδικτυακά και σε βάθος το σύνολο των 48 νησιών της Περιφέρειας μέσα από το πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενο που αφορά σε γαστρονομία, γεωγραφία, θρησκεία, δραστηριότητες κα.
To aegeanislands.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο και σημείο αναφοράς για τον κλάδο των επαγγελμάτων του Τουρισμού, για τον Τύπο, αλλά και για τους επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου. Το περιεχόμενο της διαδικτυακής πλατφόρμας συνέταξε ομάδα δημοσιογράφων και θα επικαιροποιείται συνεχώς, ώστε οι χρήστες και οι επισκέπτες να σχεδιάζουν το ταξίδι τους με γνώμονα την εκτενή ενημέρωση και την πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο που θα εμπλουτίσει την εμπειρία της αναψυχής στο Αιγαίο.

και άλλες φωτογραφίες εδώ: https://www.facebook.com/androsOfficial

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΟΤΙΣΗ .στην Ραφήνα υπάρχει τουριστικό περίπτερο .για τα ΝΙΣΙΑ μας ??εγω δεν το γνοριζω. Ούτε στο λιμάνι της Άνδρου .ξερο στην χώρα εχωμαι.θΖny