Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Σκαψίματα, σκαψίματα, σκαψίματα...

 Πριν 2 χρόνια ο ίδιος δρόμος σκάφτηκε για την...
υπογειοποίηση του δικτύου της Δ.Ε.Η. στην Χώρα, πιο πριν για το καλώδιο του ΟΤ.Ε. και πιο παλιά για το δίκτυο της ύδρευσης, τώρα για τον αγωγό της αποχέτευσης από το Λύκειο μέχρι την πιάτσα των ταξί.


ο Μαραβελής προσέχει το υπόγειο καλώδιο




18 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ: Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Λ Ο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον ο μαραβελης έινε παρόν τούτες οι δουλειά θα γήινη καλή και χρόνια πολλά στο σταματι. ΘZny

Ανώνυμος είπε...

KAI AFTO TO KOMATI DROMOU TELOS.....APOKATASTASI=KARODROMOS !!!!! ( PALIOS FILOS )!!!

Ανώνυμος είπε...

Γίνονται έργα κράζουμε γιατί σκάβουν παντού. Δεν γίνονται έργα κράζουμε που δεν γίνονται. Είμαστε αθάνατοι έλληνες...

Ανώνυμος είπε...

Να είμαστε ευχαριστημένοι που ενα έργο θα μας δώσει λύση στα προβληματα της αποχέτευσης και της ρύπανσης της θάλασσας για να πάρουμε καμια μπλε σημαία επιτέλους.Ας κανουμε υπομονη

Ανώνυμος είπε...

Ένα πολύ μεγάλο έργο για την Άνδρο γίνεται πραγματικότητα. Χρειάζεται υπομονή, κατανόηση και ΕΝΟΤΗΤΑ επιτέλος!

Ανώνυμος είπε...

Η ανοργανωσια του κρατους και των τοπικων αυτοδιοικησεων σε ολο της το μεγαλειο!Τοσες αλλες φορες σκαφτηκε και ξανασκαφτηκε η ΧΩΡΑ ειδικα, αλλα κα αλλα μερη του νησιου, δεν μπορουσαν οι αρμοδιοι αναρμοδιοι φωστηρες να σκαψουν μια φορα και να περασουν οτι θελουν απο τοτε, χρειαζεται καθε φορα που περνανε ενα καλωδιακι να σκαβουνε και να ξανασκαβουνε και να ταλαιπωρουν τον κοσμο καθε λιγο και λιγακι? Βεβαιως πρεπει να γινονται εργα κανεις δεν λεει το αντιθετο αλλα να υπαρχει και κοινη λογικη , στοιχειωδης θα ελεγα!Βεβαια ερχονται και οι εκλογες και πως θα δειξουν προσωπο , καντε το ιδιο κυριοι και κυριες και για τα φωτα να τα βαλετε επιτελους να βλεπουμε που εχουμε στραβωθει να πηγαινουμε σπιτια μας με τους φακους! Κ αι το θεμα ειναι τα εργα αυτα να δουλεψουν σωστα μετα ,δηλαδη ο βιολογικος να δουλεψει κανονικα και να μην εχει την τυχη του μηχανηματος ΣΟΥΚΟΥ που πρα τις τυμπανοκρουσιες , το βγαλανε αχρηστο επειδη δεν ξερανε πως να το λειτουργησουν και ουτε εκαναν τιποτα για να το φτιαξουν , αληθεια το πληρωσαμε αυτο και που πηγαν τα λεφτα???

Ανώνυμος είπε...

Σκάβουνε, τα κλείνουνε, ξανασκάβουνε, τα ξανακλείνουνε. Δεν είμαι αντίθετος στα έργα, αλλά π.χ. την αγορά την έχουνε σκάψει μια για τη ΔΕΗ, μια για τον ΟΤΕ, μια για την ύδρευση. Για έκτακτα έργα που αφορούν αποκατάσταση ζημιιών το καταννοώ αλλά για τα υπόλοιπα ας συντονιστούνε οι φορείς ώστε να κάνουν οτι έργα χρειάζεται να κάνουν να τα κάνουν μαζί ώστε σκάψουν μια μόνο φορά (είναι και πιο οικονομικό!), δεν είναι τώρα αυτό δουλειά. Ας μην γινόμαστε σαν την Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: ο σωλήνας που φαίνεται σε μια από τις φωτογραφίες, είναι πραγματικά μέρος του αποχετευτικού συστήματος της Χώρας, ή ενός σπιτιού μόνο; απλά εκφράζω απορία

Ανώνυμος είπε...

Προς τον τελευταίο ανώνυμο:
Για να γίνει το παραμικρό έργο στο δημόσιο χρειάζεται να γίνει προκήρυξη. Επί της ηλεκτρονικής -πλέον- προκήρυξης όλο και κάποιος από αυτούς που θα διαγωνιστούν θα προβάλλει ένσταση. Δημιουργείται επιτροπή για την αξιολόγηση των ενστάσεων. Παράλληλα αξιολογούνται οι αιτήσεις και ανακηρύσσεται αναλόγως της περίπτωσης αυτός που θα πάρει το έργο, ο προμηθευτής ενός π.χ. υλικού κ.λπ. Μετά όλο και κάποια ένσταση θα κάνουν οι χαμένοι της υπόθεσης που βεβαίως μπορεί να έχουν και δίκιο. Οπότε καταλαβαίνετε ότι για να συντονιστούν οι υπηρεσίες μεταξύ τους, έτσι όπως λειτουργούν τα πράγματα είναι κάτι αδύνατο γιατί είτε δεν συμφέρει κάποιους είτε υπάρχει μια μεγάλη δόση στενομυαλιάς ή μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι. Φυσικά, όπως αποδεικνύουν σκάνδαλα που σκάνε μύτη κάθε λίγο και λιγάκι, όλοι οι κανόνες λειτουργίας του δημοσίου μπορούν να πάνε στον αγύριστο αρκεί να το θέλουν κάποιοι, οπότε πάλι μπορεί να καταλήξουμε είτε σε κωλυσιεργείες είτε σε έργα άρπα-κόλλα! Άστα να πάνε!

Ανώνυμος είπε...

Σκαβοντας μπορη να ξετριποσουν τίποτα αρχαία πιος ξερη. Χαχα. Αφτο πιστεβο θα το βαλης .θ ζ NY

Ανώνυμος είπε...

Αναλωγα ποιος θα δωσει ποιο πολα σε αυτον που αναθετει ενα εργο περνει και το εργο με τα ποιο φθινιαρικα υλικα και κακοτεχνιες.

Ανώνυμος είπε...

Το συμπέρασμα είναι ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων η Χώρα μετά από πάρα πολλά χρόνια αποκτά βιολογικο!

Ανώνυμος είπε...

KITAZO NA DO PIOS THA GRAPSHI TO PIO SOSTO KE EAN SIFONISOME STO TELOS ALA OPOS PANTA APO TO ENA PIGAME STO ALO KE OI FAGOMARA SINEXIZETE STO TELOS OLOI EXOME DIKIO GIA TO PISTEBOMAS ALA EINE OREO NA DIAVAZJS TOY KATHENOU TO SXOLIO TH Z NY

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά, όσο και αν θέλουμε να πιστέψουμε το αντίθετο οτι, το έργο αυτό δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ! Γίνονται οι προεργασίες (γιατί αραγέ..) αλλά στο τέλος ατελίωτο θα μείνει όπως παντα!

Ανώνυμος είπε...

Αφτη τη φορά κάνετε λάθος αφτο εινε το μόνο ΕΡΓΩ που θα τελιοση και στην ορατου εκτός οι τσιφλικαδες μας φέρουν αντιριση. που δεν το πιστεβο. Τορα ποσω σοστο θα το ΚΆΝΟΥΝ . Άλλο αφτο . Παντός μεχρη το 15 θαχη τελιοση. ΘΖ ny

Ανώνυμος είπε...

Όσο και αν δεν το επιθυμούν ορισμένοι το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί.

Ανώνυμος είπε...

το θεμα δεν ειναι μονο να γινει το εργο αλλα κυριως να δουλεψει σωστα, μετα γιατι εχουμε πικραν εμπειρια απο το παρελθον!