Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ ο Ιωάννης Μαλταμπές




Την υποψηφιότητά του στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ.) ανακοινώνει ο Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, Ιωάννης Μαλταμπές, πρόεδρος της δημοτικής παράταξης «ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ».
 “Απευθύνομαι σ΄όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες, στη νεολαία του Νομού Κυκλάδων και σας καλώ να βρεθούμε συνοδοιπόροι σ΄αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου.
 Ως δικηγόρος, υπερασπιστής των αδικημένων και αδυνάτων και Έπαρχος Άνδρου, αγωνίστηκα με σύμμαχο τη νομική κατάρτιση και εμπειρία για την επίλυση προβλημάτων όλων των Κυκλαδιτών που αφορούσαν στην προάσπιση των ιδιοκτησιών τους και της ατομικής ασφάλειάς τους.
 Μαζί δίνουμε τη μάχη επί μία 20ετία για την απόδειξη ότι για τις χορτολιβαδικές εκτάσεις δεν ισχύει το υπέρ του Δημοσίου τεκμήριο στις Κυκλάδες, προσφεύγοντας τελευταία κατά της εντελώς λανθασμένης απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.
 Ύστερα από τις δικές σας κραυγές αγωνίες ετοίμασα την προσφυγή στην Ε.Ε το 2006, που κατατέθηκε μέσω του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κυκλάδων, για το ζήτημα της ελλιπούς ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας και πήραμε σε 6 μήνες απάντηση ότι το ελληνικό κράτος είναι ελεύθερο να αποφασίσει ό,τι κρίνει σκόπιμο σε επιδοτήσεις και προκαθορισμένα δρομολόγια για την εξασφάλιση της εξυπηρέτησης των νησιωτών.
 Η δική σας αγανάκτηση με οδήγησε στο να βρω τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος μεταβίβασης και αγοροπωλησίας ακινήτων στις Κυκλάδες με την διαδικασία καταγραφής και χαρακτηρισμού των δρόμων του οδικού δικτύου των νησιών.

 Ζητώ τη στήριξή σας ώστε:
 Να εκπροσωπήσω το νομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για να έχουν οι Κυκλαδίτες φωνή με γνώμονα την αγάπη για την πατρίδα και τα νησιά μας.

 Να δώσω σκληρή μάχη στο Κοινοβούλιο για τα δικαιώματα των νησιωτών και την προάσπιση της νησιωτικότητας και των ιδιαιτεροτήτων του νησιωτικού μας συμπλέγματος.

 Να σας εκπροσωπήσω μέσα από ένα κόμμα που δεν έχει δουλείες ή εξαρτήσεις από κανενός είδους συμφέροντα και γι’ αυτό μπορεί να αρθρώνει αδέσμευτο και ανεξάρτητο λόγο τόσο προς το εσωτερικό όσο και προς το εξωτερικό της χώρας μας, για το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων, που παλεύει τόσο για μια Ελλάδα μέσα σε μια Ευρώπη των εθνών και όχι των αγορών, όσο και για την επιστροφή, την επανανομιμοποίηση και την γενικευμένη αποδοχή της έννοιας «Πατρίδα», ως συναίσθημα «προέρχεσθαι και ανήκειν».

 Ανανέωση τώρα για τις Κυκλάδες, με νέα πρόσωπα στη Βουλή, με σταθερές αξίες και όρεξη για σκληρή δουλειά !!!

 Ο Ιωάννης Α. Μαλταμπές γεννήθηκε το 1966 στην Άνδρο. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο της Βουρκωτής, το Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Χώρας Άνδρου και το Λύκειο Γαλατσίου. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών και από το 1990 είναι Δικηγόρος Αθηνών.
 Το δικηγορικό γραφείο του, ιδρύθηκε το 1990 και στελεχώνεται από μία ομάδα έμπειρων δικηγόρων που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, στις Κυκλάδες, διαθέτοντας περιφερειακά γραφεία στην Άνδρο και στη Σύρο, ενώ αναλαμβάνουν με συνεργαζόμενα γραφεία στην Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Βόλο, Νάξο να διεκπεραιώνουν νομικές υποθέσεις στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας καθώς και στο Διεθνή χώρο Ιταλία (Ρώμη), Κύπρο, Καναδά, Αμερική με ιδιαίτερη έμφαση στον Απόδημο Ελληνισμό. Από το 1999 δικηγορεί στον Άρειο Πάγο και στο ΣτΕ. Αυτό τον καιρό ολοκληρώνει το master στην Ορθόδοξη Θεολογία του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη και δύο γιούς.
 Από το 1999 έως το 2002 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων.
 Τον Οκτώβριο του 2002 εκλέχθηκε Έπαρχος Άνδρου, αξίωμα το οποίο υπηρέτησε μέχρι το Δεκέμβριο του 2010.
 Το 2011, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Άνδρου. Σήμερα είναι Πρόεδρος της δημοτικής παράταξης «ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», που αποτελεί τη μείζονα αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου. - See more at: http://www.koinignomi.gr/news/politiki/politiki-kyklades/2015/01/08/ypopsifios-me-ton-laos-o-ioannis-maltampes.html#sthash.MPiXwmUf.dpuf

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧ Θεέ μου ΘΖΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Ευχήσου στο μεγαλοδύναμο θεό να γλιτώσουμε από των κολοτούμπα και μι λες οχ θεέ μου κοι ΘΖΝΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω για να ΕΙΜΕ ειλικρινής θα τον ψήφιζα τον συμπαθώ πολλη αντε και σανωτερα .θζ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλος αλλα με το ΛΑΟΣ δεν εχει και μεγαλες πιθανοτητες παντος καλη τυχη

Ανώνυμος είπε...

To ΛΑΟΣ μετα απο αυτα που βγηκαν στην φορα... και φυσικα υπαρχουν ζητηματα ηθικης κατεβαινει και ζητα ψηφο''''

Ανώνυμος είπε...

Η ανύπαρκτη ανανέωση
Οι πολιτικοί και ηθοποιοί πρέπει να
αποχωρούν εγκαίρως. Καλύτερα να ερωτούν
οι πολίτες γιατί απουσιάζουν παρά γιατί
επιμένουν να εμφανίζονται.
Μαρίκα Κοτοπούλη