Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Κλασικά όργανα και τμήματα χορωδίας στο Κόρθι!

                                          










Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σας προσκαλεί την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στην έδρα της στο Κόρθι για μια συνάντηση γνωριμίας με το μουσικούς  Σταύρο Κωττάκη και Ασημίνα Κουρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δομή, το ύφος, το περιεχόμενο και τη διάρκεια των μαθημάτων κιθάρας, αρμόνιου, φλάουτου που πρόκειται να υλοποιηθούν στο Κόρθι και τα οποία απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, καθώς επίσης για τα τμήματα παιδικής χορωδίας και χορωδίας ενηλίκων, αλλά και να ξεναγηθούν στο χώρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου.

Ο Σταύρος Κωττάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 από Ανδριώτες γονείς. Η ενασχόλησή του με την μουσική (κλασικό πιάνο και θεωρητικά) ξεκινά από την ηλικία των 10 ετών. Έχει διατελέσει μέλος διεθνούς ορχήστρας, ενώ από το 2011 ζει μόνιμα στην Άνδρο.

Συμμετέχει έκτοτε σε ορχήστρες λαϊκής και σύγχρονης μουσικής που δραστηριοποιούνται στο νησί. Πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε σύνθεσή στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου "Δρόμοι υπερέντασης" του  Γιάννη Ζιώτη.

Η Ασημίνα Κουρή γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία και είναι πτυχιούχος φλάουτου και αρμονίας. Έχει εργασθεί ως φλαουτίστα και τραγουδίστρια με πολλές συναυλίες στο ενεργητικό της. Σπούδασε Βρεφονηπιοκομία στο Τ.Ε.Ι Ιωαννίνων με πτυχιακή εργασία «Μουσικοθεραπεία-Μουσικοθεραπευτικές δραστηριότητες και προσχολική εκπαίδευση». Έχει επίσης ασχοληθεί με το θεραπευτικό τραγούδι και το  μουσικό αυτοσχεδιασμό. Διαμένει μόνιμα στην Άνδρο τα τελευταία τρία χρόνια.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική συνάντηση με τη Χοροδιδάσκαλο Γεωργία Ξανθού στην έδρα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου στο Κόρθι τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου.
Οι συμμετέχοντες συναποφάσισαν να λειτουργήσουν δύο τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, ένα για παιδιά και ένα για ενήλικες.Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, 5-6 μ.μ. για παιδιά και 6-7 μ.μ. για ενήλικες.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.

Δεν υπάρχουν σχόλια: