Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Λίγο πριν το τέλος

Μακροτάνταλο 9 Ιανουαρίου 2015
Παλιόπολη 9 ιαν 2015 απόγευμα

ΤΡΙΤΟ 24ΩΡΟ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ-
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
 ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ 
Συνεχίστηκαν σήμερα οι επιχειρήσεις σε όλο το νησί, με τα μηχανήματα να ανοίγουν πλέον τους παράδρομους μέσα στα χωριά. Σήμερα το μεσημέρι τελικά και ύστερα από προσπάθειες με δύο μηχανήματα ανοίχτηκε ο δρόμος προς Άρνη και Βουρκωτή.
 Το χιόνι σε πολλά σημεία ιδιαίτερα στα βόρεια χωριά φθάνει και τα δύο μέτρα ύψος. Αυτό έκανε πολύ δύσκολο το έργο της διάνοιξης και γι αυτό σε πολλά σημεία ο δρόμος είναι ανοικτός αλλά χρειάζεται προσοχή λόγω της στενότητος του.

Επισκευή στο δίκτυο του Αμμόλοχου 9 Ιαν 2015 6μμ

 Σε κάθε περίπτωση η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο με αλυσίδες στις περιοχές αυτές. Αύριο συνεχίζουμε για όποια σημεία χρειαστούν και πάλι καθαρισμό.
 Πρέπει να γνωρίζουμε ότι λιώνοντας τα χιόνια μπορεί να δημιουργούνται προβλήματα, ιδιαίτερα στο δίκτυο ύδρευσης. Όποιος αντιλαμβάνεται κάτι σχετικό να ειδοποιεί τον πρόεδρο του χωριού, ο οποίος θα ενημερώνει τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου.
Θέλω επίσης να ζητήσω την κατανόηση από τα παιδιά της ομάδας, που έκαναν προπόνηση στο Στάδιο, για την εντολή μου να σβήσουν οι προβολείς. Αυτό έγινε διότι η ΔΕΗ έχει μεγάλο πρόβλημα με το δίκτυο και πρέπει να κάνουμε όσο περισσότερη οικονομία μπορούμε, προκειμένου να αποφεύγουμε τις διακοπές ρεύματος.
 Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση, να ξέρετε πως όλοι δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για να ξεπεράσουμε αυτή τη πρωτοφανή κατάσταση και τη δοκιμασία που περνάει το νησί μας.
Θεοδόσης Σουσούδης 
Δήμαρχος Άνδρου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο δήμαρχε εισε μεσα σε ΟΛΛΑ εύγε .αφτω μου έλεγε ο δάσκαλος στης στενιες. Και οι Ομαδα σου Εξίσου το ίδιο ..με τα λίγα εφόδια που εχεις κανενας άλλος δεν θα έκανε αφτο που κάνατε ΕΣΕΙΣ ΘΖΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε πολλά συνχαρητηρια. Τραβα μπρος και μην ξεχνάς ""τα ψηλά δεντρα βαραει ο αέρας""

Ανώνυμος είπε...

Προς αυτους που γραψανε περι διαδυκτιακων χειροκροτητων , αλλα και προς αυτες τις παραταξεις που υιοθετησαν αυτους τους ανοητους χαρακτηρισμους , δειχνουν το επιπεδο τους και το ηθος τους , το ενα ειναι αυτο , και το δευτερο , πειτε μας ποτε στο παρελθον δημοτικη διοικηση ενημερωνε συνεχως και τοσο εμπεριστατωμενα τους κατοικους του νησιου οταν υπηρχαν τετοιες καταστασεις στο παρελθον;; σημασια δεν μας εδιναν , και βεβαια δεν ειχαν κανει ουτε τα μισα των μισων απο αυτα που γινονται τωρα και εχουμε παμπολα παραδειγματα, ανικανοτητας και αδιαφοριας στο παρελθον! Πολυ καλα κανει ο δημαρχος και ενημερωνει τον κοσμο , οι προσπαθειες του αλλα και των συνεργατων του ειναι συνεχης , οπως και ολων των συνεργειων και πραγματικα αξιζουν συνχαρητηρια σε ολους , χωρις αστερισκους και μικροψυχιες , προς χαρην των μικροπροσωπικων και μικροκομματικων συμφεροντων, η χιονοπτωση ηταν παρα πολυ εντονη και εν σχεση με τα τεραστια προβληματα που ειχε η τηνος , εδω τα πραγματα ηταν ελεγχομενα και γρηγορα αποκατασταθηκαν ολα τα προβληματα, παρα το οτι ειχαν οι πρωην αφησει εναν δημο πραγματικα διαλυμενο, με μηχανηματα παραπεταμενα και διαλυμενα απο εδω και απο εκει , τετοιες ωρες χρειαζεται εννοτητα και κοινη προσπαθεια και οχι μεμψιμοιριες και ανοητες διαμαχες!!