Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η κοπή της πίτας στο Δήμο Άνδρου


 Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 μετά τον αγιασμό των υδάτων που έγινε  στο Παραπόρτι λόγω της  κακοκαιρίας που ήδη είχε αρχίσει ,έγινε η κοπή της πίτας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρούσα και η υποψήφια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές της 25 Ιανουαρίου, Μαρία Μπουκουβάλα






11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και του χρονου με την κοπη της πίτας ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ και αντιδήμαρχοι και ολη οι ομαδα . να είστε καλα να Συνεχίσετε το έργο σας. Μια όλη που εργάστηκαν.να φέρουν ως πέραν Αφτες της δύσκολες μέρες μαι τα χιόνια ..got bless you...ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

ta katsikia pio evlogun
mipos thelis na pis GOG blees you

Ανώνυμος είπε...

"God" re mitro apo to ny napeis oti oti "t" dto keyboard einai konta sto "d" !!!

Ανώνυμος είπε...

και του χρονου με υγεια!

Ανώνυμος είπε...

Zito dimosia sygnomi apo ton 8ZNY gia to parapano sxolio mou o logos... deite to parakato link (aytoi oi amerikanoi den paizontai)

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-30828694

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς έκανα ενα λαθάκι και βγήκαν όλοι στον αέρα ...κατα λάθος επίτηδες . και βγήκαν σαν μανιτάργια .

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου με υγεία ,το μόνο που δεν υπάρχει απλός κόσμος ... δεν είναι ωραία εικόνα αυτή να είμαστε μόνο εμείς και εμείς, εκτός και αν δεν ήρθαν λόγο κρύου.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Βούρτσης ο σωτήρας της χώρας δεν ήτανε????

Ανώνυμος είπε...

Έσωζε αλλού εκείνη τη μέρα...........αλλά Βρούτσης, μην τον μπερδεύουμε με τις βούρτσες, είναι αμαρτία (για τις βούρτσες)

Ανώνυμος είπε...

Οχι μονον αυτος που μας ταχτοποιησε καλα στο υπουργειο που ηταν αλλα και οι αλλοι που ερχονται στην ανδρο και οι νεοι που ετοιμαζονται να κατεβουν στην πολιτικη να μας σωσουν τωρα που εκοψαν οι δουλειες...να εχουν απο καπου να πληρωνονται... να πατε να τους χαιρετισετε για τα τοσα καλα...που μας εκαναν και θα μας κανουν παλι συντομα... βρισκουν και τα κανουν ο λαος ξεχνα γρηγορα ...οπως ειχε πει καποτε ενας αλλος σωτηρας μας.. σαν δεν ντρεπονται υπογραψαν και μας πουλησαν μας καταστρεψαν ,διελησαν την ελλαδα μας σεαμευσαν για τα επομενα 30 χρονια..,εκρυψαν τα λεφτα τους στο εξωτερικο συγκαληψαν τους φιλους τους.. ντροπη τους.....εαν ειχαν φιλοτιμο επρεπε να ειχαν εξαφανηστει και οχι να εμφανιζονται σαν σοφοι που θα μας σωσουν, να χαθουν.

Ανώνυμος είπε...

ντροπή τους τα ρετάλια... σταυρωστε τους κάργα ...