Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου- αγορά 3ου μεγάλου πυροσβεστικού οχήματος


Μεγαλώνει ο "στόλος" του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, μετά την αγορά του 3ου κατά σειρά μεταχειρισμένου πυροσβεστικού οχήματος από τη Γερμανία. Η αγορά αυτή έγινε με τη βοήθεια χορηγών αλλά και αποθεματικού του Συλλόγου (για περισσότερες πληροφορίες εδώ).
Χθες πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του νέου οχήματος, στη Μονή Παναχράντου, από τον Μητροπολίτη Σύρου, Δωρόθεο Β' (Σημ. η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, υπήρξε και χορηγός), παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων και πολιτών και φυσικά μελών της εθελοντικής ομάδας δασοπυρόσβεσης του ΣΕΔΑ (βλ. περισσότερες πληροφορίες εδώ.)
Η αγορά του 3ου αυτού οχήματος, δίνει τη δυνατότητα στον ΣΕΔΑ, να εξοπλίσει την εθελοντική υπο-ομάδα του, που εδρεύει στην περιοχή Γαυρίου με ένα από τα οχήματα, προκειμένου να είναι αποτελεσματικότερη στο έργο της.

φωτογραφίες : από το blog του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΔΑ! ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ.
ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΑ ΛΟΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ... ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ "ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ".