Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Γκρι γκρι γκρι γκρίνια...! Ένα σχόλιο ανώνυμου για την μιζέρια μας

Απορώ αν ήταν πάντα έτσι ή η πορεία είναι σταθερά φθίνουσα τα τελευταία 10 χρόνια που ζω στο νησί αυτό!
Το συμπέρασμα συνήθως είναι ότι δεν γίνεται τίποτε από τους πολλούς, οι λίγοι είναι αυτοί που θα τολμήσουν να βγουν μπροστά και να κάνουν ένα βήμα ,ενώ θα ήθελαν τρία!( κάποιοι φροντίζουν να τους πριονίζουν τα πόδια) .
Αντί λοιπόν να στέκεται ο καθένας στο χαράκωμα του και να περιμένει να πυροβολήσει ότι θα κινηθεί, προτείνω να βάλουμε τα όπλα πάρα πόδας και να δούμε αν μπορεί αυτός ο τόπος να πάει λίγο μπροστά, μην απογοητεύσουμε τους εαυτούς μας
αλλά κυρίως τα παιδιά μας ! Το να μιζεριάζουμε καθημερινά για ότι συμβαίνει ,δεν δίνει λύσεις απλά μεγαλώνει το πρόβλημα.
Την Κυριακή της αποκριάς όλο το νησί θα έχει κόσμο, όλοι θα περάσουν καλά, όλοι θα δουλέψουν, σημασία έχει να γίνονται και όχι ποιός τα κάνει. Μπράβο στο Κόρθι ! Μπράβο στο Γαύριο! Μπράβο στη Χώρα! Επιτέλους ας αφήσουμε τους καναπέδες μας και να δηλώσουμε έστω παρών!
Καλή δύναμη σε όλους και καλές αποκριές!

3 σχόλια:

καψοραχη είπε...

κατ'αρχας γιατι ανωνυμος??
λες κατι...το λες ομορφα...γιατι φοβασαι να το πεις επωνυμα?
αυτα μας χαλανε.....

τωρα ...στο προκειμενο...η αληθεια ειναι οτι οταν ξεκινησα να σε διαβαζω με εξεπληξες ευχαριστα...το μονο που θα ηθελα να προσθεσω ειναι οτι ....ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΜΟΥΣΚΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ!!!!οταν κανουμε καραμελλα και κλυσμα με το συμπαθειο πολιτικες,λαμογιες,κλεψιες που καταδικαζουν γενιες και γενιες σε αργο θανατο ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και αυτονοητο ειναι η αντιδραση...οχι το μιζεριασμα...Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...οπως την εννοει ο καθενας και οπως μπορει! δεν μιλω για αιματα μιλω για ΣΚΕΨΗ, ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ!!!!

και μετα θα ερθουν και τα καρναβαλια.....οχι προς Θεου οτι δεν ειναι ωραια και τωρα!
με εκτιμηση
Μαρια Ανυση Κουερινη

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με οτι λες ανωνυμε .σημασια εχει να γινονται πραγματα και οχι ποιος τα κανει .δυστυχως εχουμε μεινει τοσοι λιγοι που θα επρεπε να ειμαστε ολοι μια ψυχη .και ο ενας να συμπληρωνει τα κενα του αλλου .χωρις μιζερια ,κακια ,μισος ,διακρισεις και ανταγωνισμο. δεν χρειαζονται οπλα μονο συμμετοχη και δουλεια.

χαρικλεια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 5-2-2011 ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ 1 ΠΑΛΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ Ή ΣΑΚΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙ 1 ΤΑΨΙ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ 1 ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ ,ΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ .
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.