Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Και αλλού

Μπαξές στη Χώρα

Στην Άρνη μια χαρά
Και στην Κατάκοιλο...

Στη χωματερή


Κάτω από Αποίκια και Στενιές

Στο Μπατσί

11 σχόλια:

Alfa Kolas είπε...

Το ξερω οτι δεν μπορεις να εισαι πανταχου παρων και θες βοηθειες ,παιρνω τα λογια μου πισω και δινω χερι για βοηθεια στην ενημερωση και για οτι αλλο χρειαζεται.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ampelos1 ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΟΚ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Σπύρος απ τα Λεύκα [μερακλής] είπε...

τις μπεζίνες ποις τις πληρώνει ? παντα εχω αυτη την απορια....

Στενιωτης 2 είπε...

Ο δρομος στα Γυαλια τελικα αντεξε με μια μικρη επιπλεον καθιζηση.Ποιος θα ειναι ο τυχερος οταν βουλιαξει τελειως και πεσει σε πηγαδι θελω να δω.Παντως αν καποιος εχασε ζαντα θα την βρει εξω απο του Ρεγκουκου στην χιλιομπαλωμενη λακουβα.

Ανώνυμος είπε...

Οι αφροί αυτοί στα Γυάλια ,τι είναι;

Δημήτρης Χέλμης είπε...

O παράνομoς σκουπιδότοπος της Άνδρου κατολίσθησε και μπάζωσε τη παραλία και την θάλασσα!!!!

Τεράστια οικολογική καταστροφή!!!
Τεράστια μόλυνση της θάλασσας!!!

Σοβαρότατες οι ευθύνες των διοικούντων που τόσα χρόνια κώφευαν στις προειδοποιήσεις και στις κινητοποιήσεις των ευαισθητοποιημένων κατοίκων του νησιού, για να πάψουν να παρανομούν μπαζώνοντας ρέματα μέσα σε κηρυγμένο μάλιστα αρχαιολογικό χώρο.

Αλλά κανείς δεν έχει ευθύνη… και κανείς δεν τιμωρείται για τις συνέπειες από αυτό το ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ και διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ, ιδίως όταν πρόκειται για διοικητικά και πολιτικά πρόσωπα…

Ευκαιρία τώρα που άδειασε… η χωματερή… να συνεχίσουμε να ρίχνουμε για μερικά χρόνια ακόμα σκουπίδια.

Επιτέλους βρήκαμε τρόπο να διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να γεμίσει η χωματερή!!!! Θα τα ρίχνουμε στη θάλασσα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οπου εγειναν αστοχες ανθρωπινες παρεμβασης στη φυση φανικαν απο την κακοκαιρια. Θλιβερη και η χωματερη της Σταυροπαιδας οπου παρασυρθικαν τα σκουπιδια. Μπραβω για την ενημερωση των Ανδριωτων παντου στον κοσμο, τετοιες προσπαθιες πρεπει να τις στηριζουμε, για αυτο με χαλασε η κακια του Μπασαντη κανει κακο και στην Ανδριακη. Συνεχισε ετσι.

eirini vlastari είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ? ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ....ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος βγαινει απο την εσωστρεφεια του και εξωτερικευει τα αυτονοητα που πρεπει να γινονται, τον τρωει το συστημα...... εκτος και αν εχει χρημα, καλο δικηγορο και γερο στομαχι.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πράγματι όπως είπε ο κ. Χέλμης άδειασε ο χώρος στη χωματερή, οπότε για πολλά χρόνια ακόμη θα χρησιμιποιείται μιας και απαγορεύεται η δημιουργία νέων χωματερών και η κατασκευή ΧΥΤΥ βρίσκεται ακόμη στο μηδέν....

Ανώνυμος είπε...

η φωτογραφια αυτη ειναι απο το ΡΕΜΑ που υπηρχε στο Μπατσι γιατι ΡΕΜΑ ηταν πριν τσιμεντοστρωθει και γινει δρομος,,οι αποστασεις των κατοικιων ενθεν και ενθεν του ρεματος εχουν τηρηθει απο τους ιδιοκτητες τους;;γιατι αν δεν κανω λαθος η οικοδομη πρεπει να κατασκευαζεται δεκαπεντε μετρα απο το ΡΕΜΑ...δηλαδη δεν μας φταιει σε τιποτα η φυση που εδω και εκατονταδες χρονια τα ποταμια ολης της γυρω περιοχής κατέληγαν εκει και στην συνεχεια στην θαλασσα...