Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Πρώτη προβολή της Μικράς Αγγλίας στην Άνδρο για τους συμμετέχοντες στην ταινία




Αγαπητοί συμμετέχοντες στην ταινία Μικρά Αγγλία,
Αγαπητοί κάτοικοι του νησιού που περιμένετε με ενδιαφέρον την πρώτη προβολή της ταινίας της Άνδρου,
όπως υποσχέθηκαν οι δημιουργοί   της ταινίας "Μικρά Αγγλία" πράγματι η πρώτη προβολή της  θα γίνει στην Άνδρο από την Κινηματογραφική Λέσχη , τέλη  Νοεμβρίου, για όσους συμμετείχαν στην ταινία,  είτε ως ηθοποιοί και κομπάρσοι, είτε παραχωρώντας σπίτια ή αντικείμενα. 
Επειδή είμαστε πολλοί θα γίνουν και δυό και τρεις προβολές,  γι' αυτό  σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε  στη διαδικασία κράτησης θέσεων στις προβολές, ώστε όλοι να μπορέσουμε να απολαύσουμε την ταινία χωρίς συνωστισμό και προβλήματα.

Παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική κατάσταση, η οποία θα διασταυρωθεί με την κατάσταση της εταιρείας παραγωγής ώστε να μην παραλειφθούν όσοι συμμετείχαν ενεργά στην ταινία, δηλώνοντας :

1.      Αν συμμετείχατε και με ποιο τρόπο στην ταινία
2.      Ονοματεπώνυμο
3.      Διεύθυνση
4.      Τηλέφωνο επικοινωνίας
5.      Ηλεκτρονική διεύθυνση
Μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα η ομάδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου θα επικοινωνήσει μαζί σας για να οριστικοποιήσετε την ημερομηνία προβολής στην οποία θα κρατηθεί θέση για σας.

Τις ευχές μας για ένα καλό κινηματογραφικό ταξίδι στην Μικρά Αγγλία….

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ανυπονησια περιμένουμε την προβολή της ταινίας. Πιστεύω οτι θα ειναι η τελειότερη ταινια του Βουλγαρη, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις άλλες του ταινίεςτου. Ο φακός θα αναδεικνύει γωνιες του νησιού έτσι όπως δεν τις έχουμε φανταστεί ποτέ και η προβολή της θα προβάλει το νησί όσο κανείς αλλος μέχρι τώρα!!


ΣΙΜ

Ανώνυμος είπε...

Πολλή ορεα ολλα δηχνουν πως ηνε στο σοστο δρόμο .τώρα έχουμε ένα πρόβλημα . Πως. Θα τη δούμε ΕΜΗΣ στο εξοτερικο.?? απάντηση παρακαλο. ΘΖ ΝΥ καληνιχτα σε ΟΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

θελουμε ολοι να την δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θελουμε και εμεις στα ορεινα χωρια τις ΑΝΔΡΟΥ αλλα δεν εχουμε συγκοινωνια ουτε λεφτα για ΤΑΞΙ να κατεβουμε, βαλτε και κανα ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ να ερθουμε η δημοτικη και τοπικη ενω το ξερει δεν κανει τιποτα εως τωρα το 2013 οχι μονο οι κατω ,εχει και εδω ανθρωπους εκτος και αν τους βλεπεται μονο ΨΗΦΟΥΣ ξαναελα ζηκο να παρεις θελουμε Λ.Ε.Ω.Φ.Ο.Ρ.Ε.Ι.Ο

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Αυτή η ταινία , αποτελεί κατά μία έννοια "κτήμα" της ' Ανδρου και των Ανδριωτών. Γιατί αυτοί ήσαν που ενέπνευσαν την κ. Ιωάννα να συγγράψει το ομώνυμο βιβλίο, το σενάριο και τον κ. Παντελή να τα μετουσιώσει στην μικρή οθόνη και προσέφεραν τις θαυμάσιες εικόνες , τους εκατοντάδες κομπάρσους, τα τοπία και την αλμύρα των ιστοριών των ναυτικών τους.Απευθύνω συνεπώς έκκληση στους παραγωγούς και συντελεστές της ταινίας, ώστε να προβληθεί επί ικανό διάστημα στην ' Ανδρο κατά τους χειμερινούς μήνες, προκειμένου να την παρακολουθήσει ένα ευρύτερο κοινό που θα αναπολήσει και θα ταξιδέψει μαζί της.