Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η Άνδρος, στη Διεθνή Έκθεση INWETEX-CIS στην Αγία Πετρούπολη Ρωσίας



Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Άνδρου αποφάσισε τη συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση INWETEX-CIS, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής που διοργανώνεται από το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη τουριστική συνάντηση της Βορειο-Δυτικής Ρωσίας στην οποία συγκεντρώνονται ετησίως περισσότερες από 460 επιχειρήσεις από 35 κράτη και γύρω στους  9.000 επιχειρηματίες του τουρισμού και που εφέτος πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 10 - 12 Οκτωβρίου 2013.
Ο Προϊστάμενος του ΕΟΤ Ρωσίας κ. Ευσταθίου με τον κ. Δημήτρη Πασχαλίδη, 
Προϊστάμενο Τμήματος Τουρισμού Κυκλάδων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο περίπτερο της Άνδρου.
Ο Δήμος Άνδρου με απόφαση των αρμοδίων οργάνων, την Επιτροπή Τουρισμού και το Δημοτικό Συμβουλίου προέβη στη μετάφραση στα Ρώσικα του εντύπου «Το νησί των νερών και των ονείρων», το οποίο διανέμεται στην έκθεση από τον κ. Σοφοκλή Παπαϊωάννου του γραφείου τουρισμού TOURIST GUIDE, ο οποίος με απόφαση της Επιτροπής Τουρισμού εκπροσωπεί την Άνδρο στην εν λόγω έκθεση.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι για την έκδοση του εντύπου στη ρωσική γλώσσα συνέδραμαν οικονομικά εκτός από το Δήμο Άνδρου, οι Σύλλογοι Ενοικιαζομένων Δωματίων Υδρούσας "Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ" και Χώρας Άνδρου "Η ΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ" καθώς και επαγγελματικά σωματεία του νησιού και ιδιώτες επιχειρηματίες. 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε να δουμε μηπως κανουν κατι και ξυπνησουν επιτελους, μαλιασε η γλωσσα μας και τοσο καιρο γραφουμε και ξαναγραφουμε για την προσπαθεια που πρεπει να γινει στο εξωτερικο, ας συμετασχουν σε οσες εκθεσεις μπορουν , η ρωσια ειναι καλη πηγη και ας πανε και αλλου. Επισης μακαρι να βοηθησει και η ταινια, αλλα και η δραση και διαφημιση μεσω ιντερνετ!

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκε στη συγκεκριμένη έκθεση πολύ δικός μου άνθρωπος και δυστυχώς απ' ότι μου είπε τα έντυπα της Άνδρου δεν έφτασαν ποτέ!!!!Είναι κρίμα....φροντίστε λίγο περισσότερο την οργάνωση