Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Εκδρομή της Εταιρείας Ανδρίων Επιστημόνων στην Βεργίνα







Αγαπητά μέλη & φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Εταιρεία Ανδρίων Επιστημόνων οργανώνει την Παρασκευή 15 με Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 εκδρομή – επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. 
Στην εκδρομή θα έχουμε την τιμή και χαρά να μας συνοδέψει ο Ακαδημαϊκός, καθηγητής κλασσικής αρχαιολογίας κ. Μιχάλης Τιβέριος, ο οποίος και θα μας ξεναγήσει στον αρχαιολογικό χώρο.
Το κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβανομένων των δύο διανυκτερεύσεων και του πρωινού στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ / Βέροια
και της μεταφοράς με πούλμαν για τα μέλη και τους φίλους
διαμορφώνεται ως εξής:
- για τους χρήστες δίκλινου δωματίου κατ΄ άτομο: 100€
- για τους χρήστες μονόκλινου δωματίου: 135€
 Παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας έως την Τετάρτη 16/10/2013.

Φιλικά,
Σπύρος Μπαφαλούκος
Πρόεδρος

 Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:  κα Στυλιάννα Φιλιππίδου, τηλ. 6944524856

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ αλλα θα θελαμε και εμεις να μας ενημερωσετε τι εγινε με την ΔΙΑΛΕΞΗ που εγινε στην αθηνα με την - εταιρεια ανδριων επιστημων- για το ΣΤΡΟΦΥΛΛΑ ΑΝΔΡΟΥ τον πιο αρχαιο ευρωπαικο οικισμο,τι αποφασεις παρθηκαν για την τυχη αυτου τυχον ΑΔΙΑΦΟΡΙΕΣ να κανουμε τα αυτονοητα και να ξεναγουμε τους επισκεπτες μας στα αρχαια του νησιου μας που εχει πολλα και τα εσοδα απο αυτα στο ΔΗΜΟ και στου ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ τις ανδρου που ειναι αφημαινει στην τυχη τους να δουλεψουν και τα ξενοδοχεια μας λιγο και μετα να δουλεψουν τα πουλμαν και τα αλλα ξενοδοχεια πρεπει να ξυπνησουμε καποια στιγμη απο την αδιαφορια και την πονηρια που τυχον να εχουμε διοτη τα αρχαια τις ανδρου ειναι ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ -ΣΤΡΟΦΥΛΑΣ -ΖΑΓΑΝΙΑΡΗΣ -ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ -ΠΛΑΚΑ -Κ.Α ΠΟΛΛΑ KAI OXI 314000 ΕΥΡΩ προηπολογισμος για ρευμα απο τον δημο για φωτισμο οδων και πλατειων,σε πιους δρομους ελαιος πια .. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.