Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κρίμα!


Η είσοδος της τουριστικής  πόλης

Το θέαμα που παρουσιάζουν οι φωτογραφίες της ανάρτησης όπως και πολλά σημεία της Άνδρου θα έπρεπε να στεναχωρεί πρώτα απ' όλα αυτούς που ασχολούνται άμεσα με τον τουρισμό και θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται όχι μόνο η ύπαρξη πινακίδων αλλά και η ανεξέλεγκτη τοποθέτησή τους.
Στον καιρό του internet και του GPS ας πάψουν να τρέχουν με κοντάρια με ταμπέλες στους ώμους και να τα μπήγουν όπου τους καπνίσει, ακόμα και στην είσοδο της πόλης, και ας χρησιμοποιήσουν πιο συστηματικά τα σύγχρονα μέσα διαφήμησης και επικοινωνίας μιας και απ' ότι μέχρι τώρα φαίνεται το κάνουν ερασιτεχνικά. Η συστηματική παράλειψη μέλους του συνδέσμου Επιχειρήσεων Καφεστίασης Διασκέδασης Άνδρου από διαφημιστικά  φυλλάδια και την  σελίδα του site του συνδέσμου, ξέρω σίγουρα  ότι δεν οφείλεται σε δόλο.   

τουρίστες δεν βλέπω και ανησυχώ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και με αυτα που γινονται ουτε που θα δουμε ποτε τουριστες τις προκοπης! Το θεμα της διαφημησης και πως γινεται αυτη ειναι πολυ σημαντικο,και δυστηχως η πρακτικη του να βγαζει ο ενας το ματι του αλλου στο νησι,ζει και βασιλευει! Αναφερω επισης την πινακιδα που οδηγει προς την παλια πολη της ΧΩΡΑΣ και τον Αφανη Ναυτη, καποιοι εντελως τυχαια την ειχαν ξεχαρβαλωσει και μετα την εβαλαν σε σημειο που να μην φαινεται, τυχαιο ?δεν νομιζω,και αυτο γινεται για να σταματανε οι επισκεπτες στην πλατεια καιρη και να ευννουντε καποιοι απο αυτο! Αλλα υπαρχουν και μαγαζια και κατω απο την πλατεια που και αυτα θελουν να δουλεψουν. Αλλο ενα παραδειγμα ειναι η μετατροπη της αγορας σε υπαιθριο μπαρ προς οφελος καποιων ενω αλλα μαγαζια υποφερουν απο αυτην την κατασταση! Ετσι δεν παμε πουθενα , ειναι απαραδεκτες καταστασεις και συμπεριφορες, και πρεπει ο δημος να κατι κατι αμεσα να αποκαταστησει αυτες τις αδικιες διοτι δεν μπορει καποιοι να θυσαυρηζουν εις βαρος των υπολοιπων επαγγελματιων! Αν δεν ενωθουν και συνεργασθουν ολοι στην χωρα , θα βλεπουμε τους τουριστες με τα κυαλια, και επισης η αυτοδιοικηση επιτελους να προχωρησει στα εργα τουριστικης αναπτυξης και να μην κωλλυσιαργει!!

dimitris είπε...

afta pou sizitioude edo sto nj o kosmos fobate na erthi ellada efetos .
oi sizitisi einai

krimas ta spoitiamas
krimas ta leftamas
krimas ton dopomas

Ανώνυμος είπε...

Αν ησαστε ελληνες και αγαπατε την ελλαδα οσοι εισαστε ελληνες του εξωτερικου, πρεπει να κανετε το χρεος σας και να ερθετε στην ελλαδα και να την διφημιζετε οσο μπορειτε. Η ελλαδα δεν ειναι μονον οι διευθαρμενοι πολιτικοι και οι κρατικοι λητουργοι,ειναι και ο κοσμος της , τα τοπια της , τα χωρια της, τα νησια της, ο πολιτισμος της . Για αυτα και για να δειτε την περιουσια σας και τα συγγενικα σας προσωπα πρεπει να ερθετε! Αφηστε τα λεφτα και τα σχετικα εσεις εισαστε πολυ καλυτερα απο οτι ημαστε εμεις για αυτο βοηθηστε και αφηστε τα λογια και τις φοβιες!!

καψοραχη είπε...

ο χειροτερος εχθρος του Ελληνα δεν ειναι ο ξενος...αυτος τα συμφεροντα του κοιτα,αυστηρα και απροσωπα οπως οι τραπεζες,επισημοι τοκογλυφοι και αυτοι...ο χειροτερος εχθρος του Ελληνα ειναι ο κακος εαυτος του....το συνδρομο του Καραγκιοζη που καιροφυλακτει....πονηρια,χυμαδουρα,καιροσκοπισμος,αισχροκερδια,μικροτητα....αμα δεν υπαρχουν αυτα βλεπεις και το μεγαλειο της φυλης! αλλα ειναι σπανιο πια .............

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα ο πιο μεγαλος εχθρος του ελληνα ειναι ο κακος του εαυτος! Αλλα ,ομως να μην τα ισοπεδωνουμε ολα , υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι σε αυτην την χωρα που προσπαθουν και δημιουργουν με εντιμοτητα και χωρις κουτοπονηρες λαμογιες! Μπορει να ειναι λιγοι αλλα αυτους πρεπει να εχουμε σαν παραδειγμα προς μιμηση! Ομως, με την αφαιμαξη των πολιτων οι ελληνες πλεον δεν εχουν την δυνατοτητα να κανουν πολλες διακοπες και πολυ περισσοτερο να ξοδεψουν εκει που θα πανε, αρα οι προσπαθειες πρεπει να στραφουν προς τους ξενους, και προς τους ομογενεις! Αυτο ειναι το θεμα, τι θα κανουμε για να προσελκησουμε αυτους και αυτοι να ερθουν και να ξοδεψουν στο νησι και στην χωρα γενικοτερα! Τα αλλα ολα ειναι αιολα, και ενω βλεπουμε το δεντρο χανουμε το δασος!!!

ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε...

Κρίμα για τις ταμπέλες ναι. Πολύ κρίμα. Τί να πεί κανείς όμως για τις εκατόμβες των σκουπιδιών, σε όλο το νησί; Το θέμα αυτό δεν άπτεται μόνον του τουρισμού αλλά είναι και θέμα δημόσιας υγείας που προέχει έναντι όλων των άλλων.
Ο κύριος Δήμαρχος ακούει;
΄Η ακούει και δεν απαντάει.

Ανώνυμος είπε...

Φωνη βοωντος εν τι ερημο! Στου κουφου την πορτα παρτην πορτα και φυγε!