Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ότι μας κάτσει

στην Χώρα
Μπήκαν στα πιο τουριστικά σημεία της Άνδρου την  "χρυσή"  περίοδο ελληνικής οικονομίας  στα πλαίσια του ότι μας κάτσει για ένα ποιοτικό τουρισμό   και ...
με το σκεπτικό την πληροφόρηση των περαστικών τουριστών.

στο Κόρθι

Με διαστάσεις τεράστιες θυμίζουν την προ Ολυμπιακών  λεωφόρο Μαραθώνος και  φτάνουν σε ύψος τα 2,5 μέτρα ,εκεί που πάει το μάτι ,στο καλλίτερο σημείο, έχουν  βεβαίως διαφημήσεις τοπικών επιχειρήσεων.

στο Μπατσί
Πάνω από τις διαφημήσεις ο χάρτης της Άνδρου, παλιός, έχει τάχα μου τους μύλους της Άνδρου που δεν έχουν επίγεια σήμανση ενώ τα μονοπάτια της Άνδρου που έχουν σήμανση και είναι απαραίτητα, ο χάρτης δεν τα έχει  , όπως δεν έχει παραλίες σαν τις Αποθήκες.
Για να δεις τον χάρτη της βόρειας Άνδρου ή  θες σκαλάκι αλουμινένιο στο σακίδιο ή κιάλια.

   Παρά τις  αυστηρές συστάσεις και τις  κυρώσεις για την φθορά τους , ο αέρας τους έδωσε και κατάλαβαν.
  Μόνο εμείς να δούμε πότε θα καταλάβουμε που πάντα υπερβολικοί στα ντεσιμπέλ και στις πινακίδες ,χρόνια τώρα προσπαθούμε σαν χαμένοι ν' αντιγράψουμε  γειτονικά νησιά και από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι είμαστε ανίκανοι ακόμα και στην απλή αντιγραφή.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμενει κανεις οταν ολα γινονταν και γινινται στο ποδι,προς χαρη της επιπλαστης αναπτυξης!

Ανώνυμος είπε...

Παλι καλα που δεν εχει πεσει σε κανενα κεφαλι ακομα , καποια απο αυτες τις γελιες και βλακωδης διαφημησεις που ολα τα αλλα διαφημηζουν εκτος απο την ΑΝΔΡΟ! Αν οι επιχειρησεις θελουν να προβληθουν ας το κανουν με αλλο τροπο, και βεβαιως ειναι εντελως ακαλαισθητες, επικινδυνες και πολυ δυσκολα μπορει καποιος να τις μελετησει, χωρις να κινδυνευει! Πρεπει οι αρμοδιοι αμεσα να τις αποσυρουν και να βαλουν κατι καλυτερο και πιο καλαισθητο στην θεση τους! Πρωτου υπαρξουν και τραυματισμοι η" ζημιες!!

καψοραχη είπε...

παλι καλα που δεν εκοψαν κανενα κεφαλι με τους αερηδες τοσο μεγαλες λαμαρινες!!!!

Δημήτριος Κ.Λάσκαρης είπε...

Το λυπηρό ειναι πως κάποιοι έβγαλαν τις ενημερωτικές επιγραφες στην εισοδο της Χωρας, των:Συνδεσμου Καφεστιασης και Διασκεδασης,και Συλλόγου Ενοικιαζομένων- οι οποιες ενημερωναν τους επισκεπτες με τηλεφωνα και διευθυνσεις, τη στιγμη που όλες οι υπολοιπες κοσμούν τους δρομους εντός και εκτός Χωρας!