Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Με γιορτινά το Γαύριο το Μπατσί και η Κατάκοιλος

 Στο Γαύριο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου  διοργάνωσε για πρώτη φορά ένα μικρό "χριστουγεννιάτικο χωριό", στο λιμάνι του Γαυρίου, με  μουσική , κεράσματα, έναν  Άγιο Βασίλη και ένα bazzar . 









Και στο Μπατσί οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου  διοργάνωσαν, απέναντι από το στολισμένο δέντρο και την φάτνη της κοινότητας, για πρώτη φορά μπαζάρ σ' ένα  μικρό "χριστουγεννιάτικο χωριό" στην πλατεία του Μπατσίου με χειροτεχνίες, βιβλία, διακοσμητικά και πολλά κεράσματα.
 Τα σπιτάκια θα λειτουργούν από την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη και κάθε μέρα από τις 18:00 εώς τις 20:00 μέχρι και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.



 
Στην Κατάκοιλο, ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού διοργάνωσε, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο - στέκι τους,  προβολή της Μικράς Αγγλίας και με υπότιτλους για τους μόνιμους εγγλέζους της περιοχής, στο διάλειμα προσφέρθηκαν σνακ, γλυκά, λουκουμάδες με σοκολάτα, αναψυκτικά  και  καλό ρακί.





7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΟ .

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλες ενεργειες αυτες και του χρονου με υγεια.. διοτι ολοι μας αυτες τις δυσκολες εποχες εχουν αναγκη την διασκεδαση

Ανώνυμος είπε...

Σιχαριτηρια σε όσους πήραν μέρος σε Αφτην την χριστουγενιατικη κε γιορτινή διακόσμησης ΠΙΣΤΕΒΟ ολλη να σας μιμηθούν Καλλα Χριστούγεννα σε ολους σας το αξίζετε .θζ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε γαμωτο άτυχη η Αρνη που έχασε τον(την)υπέρ πρόεδρο χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος που γράφει με κεφαλαία γνωρίζει πολύ καλά ότι οργανώνεται από τον σύλλογο της Άρνης τον Γενάρη η κορυφαία και πολύ επιτυχημένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας. Μπορεί να αυτοπροσκληθεί και να πάει. Παρά να κάθεται και να ρίχνει τη συνηθισμένη γνωστή χολή του. Έλεος πια !!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ... ΡΩΤΑΜΕ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ