Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ωραία η πεζογέφυρα αλλά...

Μπράιτον θα γίνουμε! Θα πάρουμε παρασόλι, ψάθινο καπέλο, μπαστουνάκι ,αλυσίδα για την Πέρλα και θα βολτάρουμε πέρα δώθε!

Άλλο να στο λένε και άλλο να την βλέπεις να παίρνει σχήμα και τελική  θέση στην αμμουδιά. 


Αλλά η έξοδος των πεζών πάνω στη στροφή;

 και από την άλλη πλευρά ούτε μέχρι την πλατεία; 

 Μιας και γίνεται, ας γίνει και η  μελέτη για την προέκτασή της  και από τις δύο πλευρές, 
αλλά όχι με τους χρόνους που έγινε η σημερινή, γιατί δεν θα ζούμε να την περπατήσουμε.



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ισως θα επρεπε να επεκταθει λιγακι και απο την μια και απο την αλλη ακρη , επισης θα πρεπει να ειναι και ασφαλης!! παντως καθε τι που γινεται καλο ειναι , η αρχη λεει ειναι το ημιση του παντος!! οποτε ας μην ειμαστε ερυστικοι και να δειχνουμε κατανοηση αλλα και επικοδομητικο σχολιασμο και παρατηρηση . η αληθεια ειναι οτι ολος ο κινδυνος στο να περπατησει καποιος στην παραλιακη οδο ειναι σε αυτα τα σημεια που γινεται η πεζογεφυρα και ειδικα τα μικρα παιδια η' οι γονεις με τα καροτσακια τους εχουν μεγαλο προβλημα να περπατισουν με ασφαλεια εκει ας ελπισουμε οτι με αυτο το εργο αυτος ο κινδυνος να μειωθει δραστικα αλλα και να γινει και περαιτερω αναβαθμιση της παραλιακης ζωνης , που τονιζω θα επρεπε να ηταν εντελως διαφορετικη , δεν μπορει να εχει μονο μπαρ ,αλλα θα επρεπε να ειχε και ψαροταβερνες και αλλα μαγαζακια που θα πηγαινε ο κοσμος να κατσει να φαει και να διασκεδασει , αλλα βλεπετε στην χωρα ειδικα , βαρδα ζορι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προλαλλισαντα. Μακάρι να είχε βρεθεί τρόπος να μην κυκλοφορουσαν αυτοκίνητα στην παραλία το καλοκαίρι, με κατασκευή περιφερειακης οδού και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε αυτήν. Πάντως η πεζογέφυρα είναι απαραίτητη ούτως η άλλως. Μερικά πράγματα μας κανουν χαρούμενους τώρα τελευταία στην Ανδρο

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΤΩ που έπρεπε να ξεκινιση Ξεκινισε επιτέλους .ειχα ξανά Γράψει πως το καλοκαίρι για ενα μήνα να κόβετε οι Κυκλοφορια απω 4μμ-μεχρι 1πμ Να βάλουν τραπέζια στο δρόμο παζάρια με τουριστικα με κλαουνς ζωγραφιές .Κ.Α .το ΑΛΛΟ μπορεί να γίνει πεζόδρομος με τσιμέντο απο την πλατιά μεχρι το σούπερ μάρκετ κοντά στα πεφκα .κε να Ενωθη με το άλλο .Κε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣνα ΚΑΘΑΡΙΣΗ αφτως Σκουποιδωτοπος κε να ΦΤΙΑΧΤΗ ΑΦΤΗ ΟΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΘΖ ΝΥ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΒΟΥΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ 12 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι αξιόλογο έγινε στην Άνδρο την τελευταία 15ετία ξεκίνησε-δρομολογήθηκε επί θητείας Δημήτρη Γιαννίση! Ας ντρέπονται αυτοί που τον λοιδώρησαν και τον εξαφάνισαν πολιτικά, για το κακό που προκάλεσαν στην Άνδρο!

Ανώνυμος είπε...

Πολλα πραγαματα ειχαν ξεκινησει και ειχαν μελετηθει επι Γιαννιση , αλλα ηταν πολλοι αυτοι που ειχαν πεσει πανω του να τον φανε και να τον λασπολογησουν , το σταδιο κατω στο γηπεδο ποιος το εκανε και ολα αυτα που γινονται τωρα ποιος τα ειχε ξεκινησει και επισης ειναι αυτος που δεχτηκε να γινουν ολες οι εργασιες για τον βιολογικο διπλα στο σπιτι του αν ηταν αλλος θα ειχε ξεσηκωσει τον κοσμο!!Αυτα προς αποκατασταση της τιμης και της αληθειας !! Αν οι επομενοι απο αυτον ειχαν κανει εστω και τα μισα απο αυτα που ειχε σχεδιασει σιγουρα η εικονα της ανδρου θα ηταν διαφορετικη . Τωρα οσο για τον περιφεριακο που γραφεται αυτο ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει και δεν νομιζω με τις παρουσες οικονομικες συνθηκες να γινει ποτε !! Οπως και η προταση για διακοπη της κυκλοφοριας απο τις 4 εως τις 1 πμ αυτο και αν ειναι που θα ταλαιπωρησει αφανταστα τους παντες για σκεφτειτε πως θα γινεται η κινηση θα πρεπει να πηγαινουμε μεσω κωλοπετινιτσας αλλωστε η Χωρα εχει πεζοδρομο και αγορα, θα πρεπει να τηρειτε παντα η ισορροπια σε οτι κανει καποιος , γιατι τοτε θα υπαρξουν προβληματα με την κεντρικη αγορα!!Δεν ειναι εκει το θεμα να κλεινει ο δρομος , αλλα να υπαρχει σωστη προσβαση στην παραλια , να μπορει καποιος να περπατησει αφοβα και αυτο το εργο συμβαλει σε αυτο , οπως επισης η αναβαθμιση γινεται με πολλους τροπους, με το να γινουν μαγαζια που να προσελκυσουν τους επισκεπτες προς τα κατω και να μην γινονται τα ιδια και τα ιδια , επισης θα μπορουσε να γινει ενας εξωραισμος του ποταμιου στο νειμποριο και αλλα , και βεβαια σημαντικο ειναι το παρκινγκ οπως και σε ολη την Χωρα που εχει ελλειψη παρκινγκ !!Κατι βλεπουμε να αλλαζει τωρα τελευταια , οπως για παραδειγμα και οι εργασιες υπογειοποιησεις στην παλια πολη της Χωρας , που ηταν ενα αιτημα απο ολους το οποιο ειχε μεινει ανεκλπηρωτο, ελπιζουμε με τον καινουργιο φωτισμο να αναβαθμιστει περισσοτερο αυτο το κομματι που ειναι το πιο γραφικο και ωραιο της Χωρας χωρις να θελω να υποβαθμισω τα υπολοιπα. Ας επλισουμε ομως αυτα τα εργα να συνεχιζονται και να γινονται καθολη την θητεια της τωρινης διοικησης σε ολο το νησι ανεξαιρετως και να μην ειναι εργα μονο βιτρινας και για τον πρωτο καιρο διοτι απο τετοια ειχαμε χορτασει στο παρελθον , ας αλλαξει μιας και διαπαντος αυτη η νοοτροπια και εμεις οι απλοι πολιτες θα ειμαστε διπλα σε οποιον προσφερει και προσπαθει, με καλοπιστη κριτικη παντοτε!!

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Καλό έργο ο πεζόδρομος , αλλά μειώνεται πλέον σημαντικά η αμμουδιά του Νειμποριού εξ αιτίας της κατασκευής αυτής που επιδεινώνεται από την διάβρωση των παραλιών γενικά από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και από τις αλλαγές στην περιοχή από την κατασκευή του νέου λιμενοβραχίονα. Η απαγόρευση της στάθμης και στάθμευσης των αυτοκινήτων κάποιες ώρες και εποχές, καθώς και η διαμόρφωση κατάλληλου υπερυψωμένου πεζοδρομίου, θα ήταν ενδεδειγμένη λύση, μαζί και με την κατασκευή του πεζόδρομου.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ωραιοποιηθεί με κάποιο τρόπο και το απαίσιο καινούριο τσιμεντένιο γεφύρι του Νειμποριού. Κατέστρεψε όλη την περιοχή όποιος έφτιαξε το σχέδιό του. Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Τι Σας έλεγα αρχίσαμε την φαγωμάρα σαν τα μικρά παιδια .ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΟΤΟΣ ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ .Και μετα μου λέτε να κανομε προκοπή ΘΕΛΟΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΛΗ ΕΝΑ ΝΤΟΥΜΠΙ Η ΟΧΙ ..ΤΟΛΙΠΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΒΑΡΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΛΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΨΕΦΤΕΣ.ΘΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΟΧΙ.θζ νυ