Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ο Vanglouk τεράστιο αστέρι του κινηματογράφου!

Ο καρπουζοχειρούργος!

Είκοσι χρόνια με τον μπαμπά Βούλγαρη , όπου και να γύριζε ταινία, μα στην Αθήνα,μα στο Νέστο, μα στη Βουλγαρία ,μόνο σφυριά πριόνια και πινέλα  ούτε ένα ρολάκι δεν μούδωσε ποτέ,μόνο μια  φορά για το "Ακροπόλ", χάραμα στο Λαύριο, μούδωσε ποδιά να κάνω τον ταβερνιάρη και όταν πήγα να πάρω παραγγελία από τον Λευτέρη Βογιατζή και τη φιλενάδα του, μόλις έκανα ένα βήμα μέσα στο πλάνο ξαφνικά όλοι μίκρυναν και με το δεύτερο  όλοι εξαφανίστηκαν οπότε  μετά εξαφανίστηκα εγώ!

Και  να τώρα  ο γιός Βούλγαρης με ρόλο κομμένο και ραμμένο στην κυριολεξία  στα μέτρα μου,   να μου ζητά  να παίξω στη νέα ταινία του και  λόγω ματαιοδοξίας  να λέω  το ναι και  να αμέσως  ο ρόλος του ¨Αρχηγού", 5 σελίδες μακρύς που ήρθε με email και έπρεπε να μάθω και απ' έξω.
Στην αρχή  με φαντάστηκα μισοφωτισμένο Μάρλον Μπράντο στην "Αποκάλυψη τώρα", αλλά από τα λίγα που κατάλαβα παριστάνω ένα μανάβη χωρίς ποδιά- αρχηγό κινήματος την δεκαετία του ’70  που ταλαιπωρώ  και στίβω μία αγωνίστρια προκειμένου να έρθω στην εξουσία.
Τα γυρίσματα κράτησαν 5 μέρες στο Βυρσοδεψείο, κοστούμια δεν μου πήραν λόγω μεγέθους, φόρεσα  κάτι δικά μου κιτρινοπράσινο με  ένα φανελάκι άσπρο του πεθερού μου, τα λόγια μου τα έγραψαν σε ένα φελιζόλ πάνω από την κάμερα,  ο σκηνοθέτης έμεινε πολύ ικανοποιημένος και εγώ ευχαριστημένος γύρισα στην Άνδρο.
Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που μόλις τέλειωσε πήγαν ένα 10λεπτο δείγμα της ταινίας και όσοι το είδαν μίλησαν για έναν πολύ ταλαντούχο σκηνοθέτη, μία πρωτότυπη ταινία, μία μεγάλη ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια αλλά τίποτα για την ερμηνεία  του  Vanglouk.
Σοβαρολογώντας τώρα,μόλις κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου οι συντελεστές της ταινίας μιλούν για «Το νήμα», την νέα ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη. 




Το Flix στα γυρίσματα της νέας ταινίας του The... από Flixgr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αναγνώριση έρχεται συνήθως μετα θάνατον... σε πολλούς τομείς. Τώρα εαν εσύ θέλεις να πάρεις την αναγνώριση που γκρινιάζεις που δεν έχεις... πάρε το βραβείο της καρδιάς μας όχι μόνο της δικιάς μου αλλά και πολλών άλλων ...
Ασπασία Μπατζογιάννη fan του VANGLOUK εδώ και πολλά χρόνια.....

Ανώνυμος είπε...

Πάντα ξέραμε την αξία σου Βαγγέλη...Δεν το πολυσυζητάμε μην τυχόν σε διεκδικήσουν άλλοι και σε πάρουν μακριά μας!
Για μας (όπως ξέρεις) the Oscar goes to Vanglouk.

Ανώνυμος είπε...

Θα το δουμε καποια στιγμή στη Λεσχη;

Ανώνυμος είπε...

Μην γράφετε πολλα γιατί θα το Πάρη απάνω του. ΘΖ ΝΥ

Αγγελική Σ. είπε...

Είσαι ο αδιαμφισβήτητος σταρ! Στο λέμε εμείς που σε ξέρουμε, εντός και εκτός σκηνής και πλατό!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΟ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ. ΜΑΡΙΑ