Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μέσα στον Δεκέμβριο προκηρύσσονται εικοσιπέντε θέσεις εργασίας στον Δήμο Άνδρου




Εικοσιπέντε θέσεις εργασίας πρόκειται να προκηρυχθούν –πιθανότατα εντός του Δεκεμβρίου- στον Δήμο Άνδρου. Οι θέσεις αφορούν στην κοινωφελή του Δήμου και είναι οι εξής: 
-5 θέσεις εργατών καθαριότητας
-4 θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων 
-3 θέσεις Διοικητικού – Λογιστικού
-3 θέσεις Διοικητικού – οικονομικού
-3 θέσεις πληροφορικής
-2 θέσεις καθαριστριών κτιρίων
-Από 1 θέση στις ακόλουθες ειδικότητες: Βρεφοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, εργατών ύδρευσης και εργατών αποχέτευσης.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Άνδρου είχε ζητήσει 56 θέσεις και αρχικά προσφέρθηκαν 18. Έπειτα από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις του Δημάρχου, Θεοδόση Σουσούδη, με τους αρμόδιους φορείς οι θέσεις αυξήθηκαν τελικά σε 25.

Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για τον χρόνο κατά τον οποίο θα προκηρυχθούν οι παραπάνω θέσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΒΟ ΟΛΛΑ οι πρόληψης να ειναι με τα απετουμενα ντοκουμέντα διπλώματα κκκκ κε οχι με πιον ΞΕΡΟ ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι πότε θα σταματήσουν να παίρνουν εργαζόμενους με κοινωφελή και αηδίες και θα κάνουν κανονικές προσλήψεις;Αυτά δεν είναι δουλειές..Είναι κοροιδία!Είναι και αυτές μέσα στις εξαγγελώμενες θέσεις εργασίας φαντάζομαι όπως και το Voucher!Εκ παραδρομής εργασία,με μισθό που μοιάζει περισσότερο με επίδομα, σε πληρώνουν όποτε. Στο Voucher δουλευεις και ανασφάλιστος..Είναι η ανάπτυξη που μας έπεσε στο κεφάλι και μας έχει ζαλίσει μάλλον!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ ο διαγωνισμος θεσεων για δουλεια διοτη ο κοσμος υποφερει να τα βγαλει περα δεν υπαρχει εργασια και μεροκαματο φυσικα να υπαρξει το αδιαβλητο ΑΣΕΠ που δυστηχως και αυτο απο οτι ακουμε μονο αδιαυλητο δεν ειναι ας ελπιζουμε στον τοπο μας να ειναι διοτη τα περασμενα χρονια ειδαμε με τι κρητιρια μπηκαν καπιοι σε θεσεις καλες ολοι ειναι συγενεις καπιου , ας μην το εκμεταλευτουν αυτο διοτι παντα οι νεοι τραβουν το λουκι παντου οι παλιοι ειναι με αλλο καθεστος και δεν τους ακουμπαει σχεδον κανεις , δυστηχως και στην εργασια υπαχουν εργαζομενοι με πολλες ταχυτητες ετσι τα εφτιαξαν καπιοι σοφοι