Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο Έπαρχος Άνδρου για τη διοργάνωση της Ημερίδας ΟΔΗΓΟΣ, ΟΧΗΜΑ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.

φωτογραφίες: Νίκος Κιαγιάς



Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Σωματείο Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Φανοποιών, Βουλκανιζατέρ, Ελαστικών Άνδρου για τη διοργάνωση της Ημερίδας ΟΔΗΓΟΣ, ΟΧΗΜΑ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο Κυκλάδων, το Υπουργείο Συγκοινωνιών Σύρου και την Ομοσπονδία Επισκευαστών Άνδρου.
Στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, ο κλάδος σας πλήττεται ανεπανόρθωτα με συνέπεια οι εν λόγω επαγγελματίες  να δίνουν καθημερινά αγώνα για την οριακή διατήρηση των επιχειρήσεων τους.
Η μείωση στις πωλήσεις αυτοκινήτων , η αύξηση του κόστους των καυσίμων, των ανταλλακτικών, των ασφαλίστρων και των τελών κυκλοφορίας, έχει σαν συνέπεια την αποφυγή συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών και βλαβών, λόγω οικονομικής αδυναμίας του  κατόχου και χρήστη του οχήματος,
Σύμφωνα με έρευνα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης πέντε στους δέκα καταναλωτές απαντούν ότι είναι συνεπείς στα σέρβις των αυτοκινήτων τους, ενώ τρεις στους δέκα ομολογούν ότι κάνουν όποτε μπορούν. Εκείνο που προκαλεί, πάντως, ανησυχία είναι ότι δύο στους δέκα ιδιοκτήτες ΙΧ λένε ότι κάνουν σέρβις, όταν δεν πάει άλλο…
 Να προσθέσω ότι οδική ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο ασφαλές όχημα  και σωστή οδηγητική συμπεριφορά  αλλά και Ασφαλές οδικό δίκτυο.
Κινούμενος λοιπόν με αυτό το σκεπτικό θέλω να σας ενημερώσω ότι κύριος στόχος μας είναι η στελέχωση και η λειτουργία άμεσα της Τεχνικής Υπηρεσίας Άνδρου, προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένα έργα υποδομής και ανάπτυξης στο νησί μας, που ως γνωστό έχει το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο στις Κυκλάδες.
Τέλος εύχομαι ο σημαντικότατος κλάδος σας να βρει το βηματισμό του και να κατορθώσει να επανακάμψει. Τέτοιες ημερίδες σαν τη σημερινή συμβάλλουν στην ανάκαμψη του κλάδου. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

                                                                                Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
                                                                           ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλη ορεα τα λέμε Ο Απαρχές θα εχει άσφαλτο έξω απο το σπιτι του. Δεν χριαζετε να κικλοφωρι σε χωματόδρομους οι δρόμο. Με λακούβες οι ΕΑΝ σου Πάρη λιγω θα ΠΕΣΗΣ έξω διοτ ο δρόμος εινε χαλασμένος οπως ο δρόμος της βουρκοτις στην σάπια βρίσει πανε διο χρονια τωρα μισός χαλασμένος .ΕΑΝ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΛΛΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΑΦΤΩΚΗΝΙΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΒΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΖΙΜΙΑ ΑΠΩ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΟΙ ΗΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΚΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΟΛΑ.ΤΟΛΙΠΟΝ ΜΙ ΛΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΟΦΕΛΟΥΝ ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Μα εδω ειναι το θεμα, αν κανουν σωστα τα εργα δεν θα χαλανε τα αμαξια οποτε δεν θα υπαρχει δουλεια για τα συνεργεια και τα βουλκανιζατερ, δεν λεω βεβαια οτι αυτοι ειναι υπευθηνοι για τις κακοτεχνιες , αλλα δεν τους χαλαει κιολας!! Οι δρομοι στην ανδρο σε γενικες γραμμες ειναι σε καλη κατασταση αλλα υπαρχουν και κραυγαλεες περιπτωσεις κακης κατασκευης και ελλιπεστατης συντηρησης, οπως ας πουμε ολος ο πανω δρομος της μεσσαριας απο το βακονι μεχρι μεσα στο χωριο, που ειναι σε απαραδεκτη κατασταση , οπως κομματια του δρομου πιτροφου αλλα βεβαια και ο δρομος κατω στον νειμποριο της χωρας που ειναι σε απελπιστικη κατασταση και ειδικα το καλοκαιρι υπαρχει εντονο προβλημα! Αυτα ειναι μονο λιγα απο τα παραδειγματα , σιγουρα υπαρχουν τετοια και στα τρεια γεωγραφικα διαμερησματα του νησιου, οποτε κυριοι υπευθηνοι αυτοδιοικητικοι αφηστε τα λογια και τις ευχετηριες καρτες και πιαστε δουλεια με αμεσα και αποτελεσματικα εργα, τοσο κατασκευης οσο και αποκαστασης ολων αυτων των εγκληματικων κακοτεχνιων στο οδικο δικτυο του νησιου!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΣΤΟΣ στην ανδρο πρεπη να υπάρχουν διο μηχανήματα ολλο το χρόνο για τους χοματοδρομους ΔΙΟΤΙ ολλη οι αγρότες τους μεταχειριζουντε ολλη παραθεριστές οι πιο πολλη με τα καλοκερινα σπίτια ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΚΟΛΟΤΟΜΠΕΣ ΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΕ ΕΑΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΛΟΣ . ΤΟΛΗΠΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΘΖ νυ