Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Το Μπατσί γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Φίλιππο






Με την  φροντίδα  του Δημάρχου Άνδρου ,του Προέδρου  και του τοπικού συμβουλίου του Μπατσίου, της δημοτικής συμβούλου Άννας Βολίκα, του εκκλησιαστικού συμβουλίου, του Δημοτικού Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων  πραγματοποιήθηκε εφέτος η γιορτή του Αγίου Φιλίππου, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου, του Δημάρχου, του Προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, του Έπαρχου Άνδρου, του προέδρου της Ανδριακής Ενότητας, των επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ναυτικής Βάσεως Αμμολόχου Άνδρου, εκπαιδευτικών, μαθητών και πλήθους κόσμου.



Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, με το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως τιμήθηκαν πέντε  συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Μπατσίου για την προσφορά τους.



 Ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας στη παραλία με την συνοδεία της Φιλαρμονικής.




Το βράδυ ο εορτασμός συνεχίστηκε με λαμπαδηφορία και χορούς απο τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και το χορευτικό του Φιλοπρόοδου Ομίλου Γαυρίου.
     







φωτογραφίες: Άννα Βολίκα και
 Ιερος Ναος Αγιου Φιλιππου Μπατσιου Ανδρου
http://www.imsyrou.gr



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου ειναι ορεα να καμαρονης Αφτες της όμορφες φωτο .και ΕΦΤΙΧΩΣ εχωμε τον βαγγελη και την παρέα του να μας φέρνει κοντά μας ΟΛΛΑ χάπενιγκ του νησιού μας ..ΘΖ ΝΥ