Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Πολιτική εκδήλωση του "ΣΥΡΙΖΑ" στην Πλατεία Γηροκομείου με θέμα το πολιτικό σύστημα, τους θεσμούς και τη δημοκρατία .

Την Τρίτη 20/08/2013 στις 20.30 στην Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα Άνδρου, 
ο ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση - συζήτηση με θέμα
 το πολιτικό σύστημα, τους θεσμούς και τη δημοκρατία. 
Θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το δημόσιο τομέα, τη δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι κ.κ.:

  • Κώστας Πουλάκης (μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος το τομέα Αυτοδιοίκησης)
  • Μιχάλης Σπουρδαλάκης (καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών) και 
  • Νίκος Συρμαλένιος (βουλευτής Κυκλάδων).

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και συνεχηζω βοηθηστε αυτους που θελουν το καλο της πατριδας πατριωτες ελληνες και μην ακουτε τα κουμουνια γιατι αυτοι ειναι χειροτεροι απο αυτους που μας κυβερνανε σημερα αυτοι εχουν σκοτωση ελληνες γυναικοπαιδα εχουν απαγαγη παιδια εχουν βασανιση ελληνες ολα αυτα στον ανταρτοπολεμο και σημερα ειναι αυτοι που διμιουργουν τισ φασαριες κουκουλοφορι και αναρχικοι που καταστρεφουν περιουσιες βαζουν φωτιες κλπ διωχται τους μην τους ακουτε μην σας διαγηρουν οι ανθελληνες βοηθατε αυτους που θελουν το καλο της πατριδας
διωχτε τους απο την ανδρο ο κουμουνησμος εχει πεθανη

Ανώνυμος είπε...

Παλι, τι θα πειτε , και την αλλη φορα που ηρθατε 20 ανθρωποι ηταν , αντε αφηστε μας ησυχους ολοι σας, αντε καντε κανενα μπανιο καλυτερα, ολοι ταζετε λαγους με πετραχειλια και μετα μας την φερνετε κανονικα , για να μην πω τιποτε αλλο ακαταλληλο,ρε ουστ!!!!!!!!!!!


Ανώνυμος είπε...

Λαθος κανετε ολοι σας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτιαξει την Ελλαδα. Θα μας προσλαβει ολους στο Δημοσιο, θα μας ξαναφερει στα προ κρισης μισθολογικα επιπεδα και ακομη καλυτερα, θα επιτρεπει τη φοροδιαφυγη για να ειναι ευχαριστημενοι και οι μαγαζατορες, θα πεισει τους Ευρωπαιους πως εχουν υποχρεωση να δουλευουν και να μας συντηρουν γιατι ειμαστε ωραιοι και καραμπουζουκλήδες. Κια οτι αλλο θελετε ...... Καμμια αλλαγη λοιπον. Πισω ολοταχως

Ανώνυμος είπε...

Εξω κοπριτες παλιοκουμουνια.

Ανώνυμος είπε...

και ξαναλεγω διωχται τα κουμουνια αναρχηκους απο την ελλαδα αυτοι ειναι οι χειροτεροι απο ολους ολοι τους απανθρωποι εγκληματιες ανθελλην ρε ουστ απο εδω οι αλητες

Ανώνυμος είπε...

Μαθετε πρωτα σωστη ορθογραφια εσεις οι "ελληναραδες", οι "πατριωτες" και μετα μιληστε!!! Εξ αιτιας καποιων ανεγκεφαλων σαν και εσας εφτασε εδω που ειναι οι Ελλαδα!

ΑΙΣΧΟΣ

καψοραχη είπε...

ασε που θα μας παρουν και τα σπιτια!και τις τραπεζες θα μας παρουν!και τους τραπεζιτες και τους γομφιους και τους κυνοδοντες μαζι!και τις γυναικες θα μας βιασουν!και τις κατσικες!και θα κανουν τις αυλες τις εκκλησιων παλκοσενικα!και θα τραγουδα ο Γονιδης!και η συντροφισα Αντζελα!κυνηγηστε τους!θα μας καταστρεψουν....ΟΥΦ!κουραστηκα η δεξιαντζα να φωναζω!

Ανώνυμος είπε...

Ο τσιριζα θα βρει ακροατες καμποσους αλβανους,κατι πακιστανια γιατι εχωμε κι απο αυτους εδω.Δεν περνουμε καμια μαγγουρα να τους διαολοστιλουμε απο εδω.

Ανώνυμος είπε...

Προς το σχολιο του φιλου που υπογραφει ως ΑΙΣΧΟΣ μαθε εσυ να γραφεις σωστα πρωτα και μετα κανε μαθηματα στους αλλους , η ΕΛΛΑΔΑ γραφετε με ητα και οχι με ομικρον γιωτα αγαπητε! Οσο για την συζητηση, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν εχουν να παρουσιασουν απολυτως τιποτα , υπηρχαν καποιες ελπιδες στο παρελθον αλλα αποδειχθηκε οτι ηταν ανθρακες ο θυσαυρος, μια απο τα ιδια και χειροτερα μπορω να πω , τιποτα το ουσιωδες ουτε μια σωστη και πρακτικη προταση δεν εχουν κανει μεχρι στιγμης ,στηρα αρνηση και καταστροφικη αντιπολητευση που δεν βγαζει πουθενα ,αλλωστε οι ανθρωποι κατα βαθος ουτε θελουν , ουτε μπορουν να κυβερνησουν!

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Oποιοσδήποτε πραγματικά δημοκρατικός και όχι ακραίος σχηματισμός , οποιασδήποτε πολιτικής απόχρωσης και θέσης μπορεί και πρέπει να έχει βήμα για τις ανακοινώσεις του για ενημέρωση των μελών του και του κοινού. Δεν μπορεί όμως οποιοσδήπτε έχει αντίθετες απόψεις, καθ' όλα σεβαστές στο δημοκρατικό μας πολίτευμα, να εξαπολύει τον βόρβορό του ανώνυμα, ανεγκέφαλα, με προκλητικό και φανατικό τρόπο. Σταμάτησε λοιπόν Βαγγέλη τα περαιτέρω σχόλια και να μην αναρτώνται σε παρόμοιες ανακοινώσεις και άλλων δημοκρατικών κομμάτων. Οι εποχές απαιτούν σύνεση και χαμηλούς τόνους και όχι να εξάπτονται πολιτικά πάθη και αντίθετες απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

αν δεν φωναξης οι πολιτικοι μας θα συνεχηζουν να κλεβουν και να μας πουλανε στο τελος θα καταστραφουμε τελειως και μετα θα ξυπνησουμε αλλα θα ειναι αργα βαγγελη παρουσιαζε οσα γραφουν και μην ακους τις κουμουνες κλπ και αυτους που τους πηραξαν τα ορθογραφηκα λαθη και αυτους που λενε απαιτουντε χαμηλοι τονοι και για τους ανωνημους εαν βαλουν τα ονοματα κυνδηνευουν απο καπιους που θελουν να ξερουν πιοι τα γραφουν αυτοι ειναι οι ρουφιανοι οι αναρχικοι και αυτοι που εφαγαν καλα και δεν τους αρεσουν αυτα που γραφουν αυτοι που αγαπανε την πατριδα τι να πης καταδικαζουμαι τους πατριωτες κα εχουμαι τους αλητες που εκλεψαν και προδωσαν την πατριδα και συνεχηζου να κυβερνανε και τους ανεχωμασται ολοι οι ελληνες ενωμενοι να τους διωξουμαι να τους στηλουμαι στα κατεργα γιασου βαγγελη συνεχειζε να βαζης σχολια απο αυτους που αγαπανε την ελλαδα και οχι απο τους ανθελληνες