Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Με δύο κλικ η ατζέντα της ημέρας

Για να μαθαίνετε τις εκδηλώσεις της ημέρας που τώρα τον Αύγουστο ούτε ξέρουμε πόσες είναι, κάνετε ένα κλικ πάνω στο "ημερολόγιο"κάτω από τον τίτλο του μπλογκ και όταν ανοίξει το ημερολόγιο,κάνετε άλλο ένα κλικ  πάνω δεξιά στην λέξη "ατζέντα"

θα προσπαθήσουμε να είναι πάντα ενημερωμένη

3 σχόλια:

Γ.ΞΑΝΘΟΣ. είπε...

Γιατί, όλες σχεδόν οι πολιτιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις γίνονται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο στην ' Ανδρο; Τελικά και ο κόσμος δεν μπορεί να τις παρακολουθήσει και χάνεται η αξία της κάθε ενδιαφέρουσας εκδήλωσης. Χάθηκαν οι υπόλοιποι μήνες του έτους που θα δώσουν και πνοή στην ' Ανδρο και αξία στην κάθε εκδήλωση:

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

16 Αυγούστου , το βράδυ, η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου ' Ανδρου θα πραγματοποιήσει την θερινή της εκδήλωση στο προαυλιο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με το παραπανω σχολιο του κυριου ξανθου, ολα πρεπει να γινονται τους δυο αυτους μηνες λες και δεν υπαρχει ο ιουνιος η ο σεπτεμβριος , απαραδεκτη νοοτροπια και πρακτικη αυτων των υπευθηνων που διοργανωνουν τις πολιτιστικες εκδηλωσεις του δημου, δεν σκεφτονται οτι η τουριστικη περιοδος ειναι ετσι και αλλιως πολυ μικρη,οποτε πρεπει να κανουν κατι να την επεκτυνουν?? η μηπως στην ανδρο υπαρχουν μονο δυο τρεις οικογενειες και ολοι οι αλλοι να σβησουν!!! Και η εκδηλωση της φιλαρμονικης γιατι δεν την ανακοινωνουν να την μαθει και ο κοσμος , ποτε περιμενετε να την πειτε παραμονη της παναγιας?