Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου σας προσκαλεί ...


                    στην "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ"
 που θα γίνει την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 και ώρα 20.30
 στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου (χώρα Άνδρου)


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 1) Soul Bossa - Nova …………………....................…………………Quincy Jones
 2) Jazz Chaconne ………………………………....................John Edmondson
 3) Air for Winds ……………………....................………..……Andre Waigner
 4) Final Countdown …………………………...................………..…Joe Tempest
5) Smoke on the Water ………………………………...................Ritchie Blackmore
 6) Funkytown ………………………….….…..................Steven Greenberg
7) Hawaii 5 - 0 …………………………......…………...............Mort Stevens
 8)Tijuana Taxi ……………………………….........................…...Herb Albert

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε επιτελους το βαλατε!!

Αγγελική Σ. είπε...

Κύριε ανώνυμε, μήπως νομίζετε ότι το συγκεκριμένο μπλογκ είναι δημόσια εφημερίδα και ότι έχει την υποχρέωση να αναρτά τα πάντα, να προλαβαίνει να ανεβάζει τις εκδηλώσεις αμέσως μόλις ανακοινώνονται και να δέχεται από πάνω και τα αιχμηρά ή κακόβουλα πολλές φορές σχόλια των διαφόρων ανωνύμων;
Ε λοιπόν, κάνετε λάθος! Είναι ένα ιδιωτικό μπλογκ στο οποίο ανεβαίνουν αυτά που επιλέγουν οι χρήστες του, οι οποίοι επειδή τυχαίνει να ενδιαφέρονται για τα κοινά και τις εκδηλώσεις, κάνουν ό,τι μπορούν να τα αναρτούν εγκαίρως!
Δεν είναι υποχρεωμένοι όμως και να σας ανέχονται. Ίσα ίσα, θα έπρεπε να τους ευχαριστείτε για να τη δουλειά που κάνουν και την ενημέρωση που μας προσφέρουν!
Αυτά τα ολίγα για να βάζουμε και τα πράγματα στη θέση τους.

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Δυστυχώς, η συγκεκριμμένη συναυλία η οποία διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι, λείπει από το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου ' Ανδρου και δεν βλέπω κανένα να διαμαρτύρεται γι' αυτό, παρά μόνο μεμφόμαστε το blog του Περιγύρου γιατί δεν το είχε αναρτήσει έγκαιρα, όπως σωστά παρατηρεί η Αγγελική.Αμέσως μόλις κοινοποίησα την εκδήλωση στον Περίγυρο, αναρτήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα μαλιστα μας μαλωσατε κυρια μου και θα βαλουμε και την γατα μας να κλαψει! Σιγα μην θιγεστε τοσο πολυ, εγω αναφερομουν στους υπευθηνους των πολιτιστικων του δημου που δεν κοινοποιουν εγκαιρως τις εκδηλωσεις και δεν αναρτουν εγκαιρως και οχι κατοπιν εορτης, το αναλογο πολιτιστικο προγραμμα! Αυτα τα ολιγα προς απαντηση, και τι να κανουμε οπως ανεχομαστε εμεις εσας ετσι και εσεις θα πρεπει να μας ανεχεστε και δεν εχετε το αποκλειστικο προνομιο μονον εσεις της προσφορας προς τα κοινα, και τελος το blog ειναι για να γραφει ο καθε ενας την αποψη του και την γνωμη του ,εφοσον δεν βριζει , ελευθερα και χωρις καμια λογοκρισια σας ενοχλει και αυτο??????????? Υπαρχει και το ξυδι, ξερετε!!!!!!!!!!!










Vangelis Loukisas είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει η ελευθερία και η ανωνυμία για να γράφετε και καμιά βλακεία

Ανώνυμος είπε...

ε τι να κανουμε γραφουμε και καμια βλακεια να περναει η ωρα, βλεπετε δεν εχουμε την μεγαλη σοφια και κουλτουρα που εχετε εσεις , οι περιουσιοι κατα τα αλλα!! κανετε συνεχεια την τριχα τριχια , δεν θιξαμε το blog σε καποιους αλλους απευθηνομασταν το πηρατε χαμπαρι εκτος και αν δεν σας αρεσει και αυτο!!

Ανώνυμος είπε...

Μ'αρέσει πολύ που αντί να ασχολείστε με την ίδια την εκδήλωση ή το πρόγραμμά της και να επαινείτε τα παιδια που συμμετέχουν, τσακώνεστε για το αν αναρτήθηκε έγκαιρα το σχόλιο. Συγχαρητήρια...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που με τρελαίνει πάντως σ'αυτό το blog είναι η ελευθερία του λόγου. Γράφω σχόλια και δεν εγκρίνονται. Δεν έβρισα κανέναν...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο πρόγραμμα η φιλαρμονική! Μπράβο!:-D

Ramonita είπε...

This is cool!