Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η Φιλαρμονική Άνδρου στην Κόρινθο


Η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου  Άνδρου θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών που θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αρχιμουσικού Γιάννη Λιακωνή που για πολλά χρόνια υπήρξε ο διευθυντής της Φιλαρμονικής Κορίνθου
φωτογραφία της Γλυκερίας Μωταϊτάκη από την εκδήλωση

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!!!!!!Παιδιά βάλτε τα δυνατά σας να τους εντυπωσιάσετε ολούς μαζί με τις όμορφες μελωδίες που δημιουργείται μαζί με τους καθηγητές σας και τον μαέστρο σας που δουλεύουν με πολύ κόπο και μεράκι.Και κάτι ακόμα,δεν έχει καμία σημασία αν δεν έχετε το ίδιο καλλιτεχνικό και μουσικό επίπεδο με τις άλλες φιλαρμονικές.Το μόνο που πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι ότι ο καθένασ 'εχει προσπαθήσει για να φτάσετε σε αυτό το σπουδαίο μουσικό αλλά και ηθικό επίπεδο.Γι αυτό το λόγο πρέπει να πάτε εκεί με θάρος και να παρουσιάσετε το ταλέντο σας.Όπως έγραψε και ένας σπουδαίος ποιητής κάποτε:<< Η μουσική είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο >>.Δείξτε το αυτό σε όλους,για να το καταλάβουμε!!!

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου ΄Ανδρου, μοναδική στο νησί και πάντα παρούσα σε κάθε επίσημη θρησκευτική ή εθνική εορτή, κατά γενική ομολογία, έχει φθάσει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, παρόλο που συστήθηκε μόλις πριν από 4 χρόνια και δεν έχει απολύτως καμμία δημόσια ή δημοτική επιχορήγηση, όπου οι μαθητές της, διδάσκονται ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΟΡΘΑ την μουσική από τους τρεις άξιους δασκάλους της. 'Ομως δεν θα υπήρχε σήμερα, αν δεν στηριζόταν μέχρι σήμερα οικονομικά υπό του κ. Σπύρου Πολέμη και δεν είχε την οργάνωση και έμπνευση ο Μουσικός Σύλλογος 'Ανδρου και για να συνεχίσει να υπάρχει, αυτή και ο ΜΟΥ.ΣΑ και να προσφέρει στην νεολαία και στην Ανδριακή κοινωνία, χρειάζεται την υλική και ηθική υποστήριξη όλων.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου λοιπον σας αρέσει να βλέπετε την Φιλαρμονική σε διάφορες εκδηλώσεις, οχι μονο στην πολη, αλλα και σε άλλες περιοχές του νησιού, πλαισιώστε οσοι περισσότεροι μπορείτε το Μουσικό Σύλλογο. Η μουσική γεμίζει ενέργεια τον άνθρωπο, απαιτεί μεν χρόνο, αλλά όταν βλέπεις το τελικό αποτέλεσμα αισθάνεσαι οτι πραγματικά εχεις πετύχει τους στόχος σου στο να γίνεις καλύτερος μέρα με τη μέρα! Στις 16 Αυγουστου η Φιλαρμονική θα δώσει συναυλία κάπου στη Χώρα της Άνδρου. Ας είμαστε ολοι εκει να ακούσουμε τις ομορφες μελωδίες των παιδιών μικρών και μεγάλων!!