Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αποικίων ευχαριστεί..


Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αποικίων πραγματοποίησε και φέτος ...
με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό του σ’ έναν όμορφο χώρο στο Τρικόλι, έξω από τον πύργο Περάκη, με αποκλειστική χορηγία του κ. Ελευθερίου Πολέμη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Απολαύσαμε μουσική, χορό και τραγούδια από τον κ. Σκόρδο και τον κ. Βαγγέλη Τριανταφυλλάκη με τους καταπληκτικούς μαθητές του. Τους ευχόμαστε η μουσική να ομορφαίνει πάντα την ζωή τους.

Ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς μας, φίλους του συλλόγου μας, προέδρους και εκπροσώπους συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αν και ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός, εντούτοις είχαμε μεγάλη προσέλευση και πολύ καλά σχόλια για την διοργάνωση και την τοποθεσία που επιλέχθηκε.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Στέλιο Στεφάνου για τον φωτισμό του χώρου, όλα τα καταστήματα και τους φίλους του συλλόγου για τις προσφορές τους σε δώρα για την λαχειοφόρο αγορά μας, την κ. Μαρία Βούλγαρη για τους υπέροχους πίνακές της.

Ως αναμνηστικό δώρο για τα 30 χρόνια του συλλόγου, προσφέραμε στους καλεσμένους μας ένα όμορφο μπουκαλάκι με ρακί, προσφορά των συγχωριανών μας. Τα 30 αυτά χρόνια, ο σύλλογος δουλεύει διακριτικά και αθόρυβα και βοηθάει πολλούς συνανθρώπους μας σε όλα τα χωριά της Άνδρου, πάντα με την συμπαράσταση επώνυμων και ανώνυμων χορηγών.

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο κ. Φίλιππο Μωραΐτη και το Δ.Σ. του κληροδοτήματος Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη, για την μέγιστη προσφορά του επί σειρά ετών στον σύλλογό μας, για την αγάπη και την ευαισθησία προς τους συνανθρώπους μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Χωρίς την βοήθειά τους θα ήταν αδύνατο να φέρουμε εις πέρας το έργο μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους φίλους που γεμίζουν με τρόφιμα τα καλάθια των σούπερ μάρκετ Carrefour και Γονέου στην Xώρα, ΑΒ-Βρεττός και Βιταλιώτη στο Γαύριο.
Την “Βοήθεια στο Σπίτι” και τους Ιερείς, πατέρα Καλλίνικο στο Γαύριο και πατέρα Νικόλαο στο Μπατσί για την συνεργασία μας.

Όπως πάντα, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σε όσους έχουν ανάγκη με όλη μας την αγάπη.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.


Το Δ.Σ.


φωτογραφίες: Αγγελική Στρατή

Δεν υπάρχουν σχόλια: