Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ο Βασίλης με το κόκκινο σαμάρι

Πριν 15  χρόνια το αφεντικό του  τον ονόμασε Τσοβόλα και  τον ξεθέωνε  στη δουλειά.
Ο Αντώνης ο Ζαΐρης τον βρήκε σκελετωμένο και ετοιμοθάνατο, τον ονόμασε Βασίλη, τον συνέφερε, τούφτιαξε κόκκινο χαλινάρι και  τον έχει στον κάμπο και βοσκάει.
Τον χειμώνα που πέρασε   στην κάτω πλατεία ήμερος, ήρεμος και  με  κόκκινο σαμάρι φωτογραφήθηκε με πολλά παιδάκια και μαμάδες για το καλό του χρόνου.

Τον Μάρτιο χωρίς  κάστινγκ  πήρε δύο,  κόντεψε  τους  τρεις , ρόλους  στην "Μικρά Αγγλία".
  Στην Πλακούρα  με το αφεντικό του δίπλα και δύο αρμεόνια στη πλάτη  μοίραζε γάλα στη γειτονιά. Μετά στην Αγορά κάτω,  πήγε στο σαμαράδικο για νέο σαμάρι.
Εκεί μάλλον τον είδε κάποιος αντζέντης  και τον έκλεισε για νέα παραγωγή .

Τούτη την φορά   στην παραλία της Πλάκας που γυρίστηκε το φετινό  διαφημιστικό του Nescafé Frappé. Με κλειστό βανάκι  Μάη  μήνα πήγε, λόγω απόστασης,  και με το ίδιο γύρισε. Και εδώ ο ρόλος μικρός αλλά πιο χαρακτηριστικός, πάλι με κόκκινο χαλινάρι και κόκκινο σαμάρι.
Μακριά από τους προβολείς των γυρισμάτων ο Βασίλης γύρισε στον κάμπο για ξεκούραση και βόσκηση αλλά πάντα ανοικτός  σε κάθε νέα πρόταση για μία καριέρα που σιγά σιγά αλλά προσεκτικά τελευταία κτίζει.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δούλεψε σλιρα αλα στο τέλος απολανβανη την καλη ζωη.ας περνομε παραδηγμα απο τον γάιδαρο. Καλιμερα Βαγγέλη απο Λ Α θΖ πόλη ορεας φωτογραφίες

KOULOURITSA είπε...

LEVENTIA O VASILHS,LETE NA EXEI PROTASEIS KI'AP TO HOLLYWOOD? POTE DEN KSEREIS..........BRAVO STON KYRIO POY TON FRONTIZEI!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο βασιλης φοραει καπιστρι και σαμαρι χειροποιητο φτιαγμενο με μερακι απο το κωστα δρακακη .μερακλιδικη τεχνη.μπραβο σε ολους .

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

"Βασίλη δώστα όλα" (κατά το παλαιό αλλά εμφατικό "Τσοβόλα δώστα όλα"). Εύγε στο αφεντικό του, γιατί υπάρχουν "Ανθρωποι" με αισθήματα και άνθρωποι-γαϊδούρια.