Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Λίγο πριν την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση

                                           «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για την Άνδρο».


Συμπατριώτες Ανδριώτες,

Ο συνδυασμός «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για την Άνδρο» και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, για την τιμή που μας κάνατε, να μας αναδείξετε πρώτη δύναμη στο νησί στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.
Η μεγάλη αυτή τιμή αποτελεί ταυτόχρονα και τη μεγάλη μας ευθύνη, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
Συγχαίρουμε όλους τους υποψήφιους και τους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών, για τον αγώνα που έδωσαν για να πείσουν τους Ανδριώτες. Σ’αυτόν τον αγώνα κοινός παρανομαστής είναι η αγάπη για την Άνδρο και κινητήρια δύναμη είναι η διάθεση για προσφορά στο κοινό καλό. Για εμάς, είναι όλοι πατριώτες.
Τώρα, μπροστά στην εκλογή της επόμενης Κυριακής, ζητούμε να εμπιστευθείτε τη διοίκηση του Δήμου Άνδρου στο συνδυασμό μας.
Αυτή η ώρα, είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης για τους Ανδριώτες, να ψηφίσουν για την Άνδρο και το μέλλον του νησιού, να ψηφίσουν «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για την Άνδρο».
                                                         Σας τιμώ όλους,
                                                        Ιωάννης Γλυνός
                                                Υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου

 
 
                                                    «ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
Φίλοι, συμπατριώτες.
Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Άνδρος, Νέοι Ορίζοντες» θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη στήριξη σας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου, τιμώντας μας με την ψήφο σας, μέσα σε συνθήκες εξαιρετικά αντίξοες.
Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους κατοίκους των Δήμων Άνδρου και Υδρούσας, που πίστεψαν στο όραμα του συνδυασμού μας για μια Άνδρο της ενότητας και της προόδου, δίνοντας στον συνδυασμό μας ποσοστά που έφτασαν στο 45% για τη Χώρα και στο 44% για την Υδρούσας.
Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη και αυτούς που επέλεξαν να ψηφίσουν με καθαρά τοπικιστικά κριτήρια, τους κατοίκους του Δήμου Κορθίου, δηλαδή, που πρόσφεραν απλόχερα στον συνδυασμό του κ. Γιάννη Γλυνού το ποσοστό του 68%, έναντι μόλις 12% που έδωσαν στον δικό μας συνδυασμό, πιστεύοντας ίσως πως ήρθε η ώρα να αναδείξουν έναν συντοπίτη τους Δήμαρχο όλης της Άνδρου. Η επιλογή τους είναι απολύτως σεβαστή. Τα παραπάνω ποσοστά σημαίνουν ότι στο 80% του νησιού πήραμε μεγάλη πλειοψηφία,
Θέλω να διαβεβαιώσω όμως όλους τους Ανδριώτες, ειδικά εκείνους που ψήφισαν με τοπικιστικά κριτήρια, πως ο συνδυασμός μας βρίσκεται πάνω και πέρα από προσωπικά και τοπικιστικά συμφέροντα. Και την επόμενη Κυριακή, που ο Ανδριώτικος λαός θα μας δώσει ισχυρή εντολή να πάμε το νησί μπροστά, εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε η δημοτική αρχή όλης της Άνδρου.
Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, για να εκφράσετε με την ψήφο σας τη θέληση όλων των Ανδριωτών για μια Άνδρο της προόδου, της διαφάνειας, των ίσων ευκαιριών.
                                                                                          Με εκτίμηση
                                                                                        Θεοδόσης Σουσούδης
                                                                                    Υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου

                                                        " Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"
12 Νοεμβρίου 2010

Ανδριώτισες και Ανδριώτες,
Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι τιμήσατε το συνδυασμό Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ με την ψήφο σας και πιστέψατε στο όραμά μας να πάει Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες και με άποψη στη λήψη κάθε απόφασης που θα αφορά στο νησί μας.
Η Δημοτική παράταξη Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ θα παραμείνει ζωντανό αυτοδιοικητικό κύτταρο για την πρόοδο του νησιού.
Συνοδοιπόρος για το καλό και σκληρός επικριτής σ΄ ό,τι θεωρούμε ότι είναι αντίθετο στις αξίες, στα ιδανικά και στους στόχους που έχουμε ήδη εξαγγείλει, στο πλαίσιο της πολιτισμένης πολιτικής που κινηθήκαμε και προεκλογικά για να πάει η Άνδρος Μπροστά.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ καθώς και οι ψηφοφόροι μας θα είναι παρόντες στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010 επιλέγοντας κατά συνείδηση με κριτήριο τον ικανότερο για το συμφέρον του τόπου.

                                                    Γιάννης Μαλταμπές
                                    Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
                                              Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ