Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Επιχείρηση "σκούπα" στο λιμάνι της Χώρας




Σήμερα Κυριακή 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε  εθελοντικός καθαρισμός στο λιμάνι της χώρας Άνδρου με κοινή πρωτοβουλία Δήμου Άνδρου και Λιμεναρχείου Άνδρου.
Συμμετείχαν ο Δήμος με στελέχη και φορτηγό, το Λιμεναρχείο με στελέχη και όχημα, ο πρόεδρος και πολλά μέλη του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων, ο διευθυντής και στελέχη της ΔΕΗ με οχήματα και ανυψωτικά, ιδιώτες του χώρου, επαγγελματίες και άλλοι πολίτες.
 Απομακρύνθηκαν δεκάδες σακούλες απορριμμάτων, βαρέλια, σχοινιά , άχρηστα υλικά  και βαρέα αντικείμενα.

 Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ακολουθήσει και νέα δράση για την απομάκρυνση και άλλων απορριμμάτων.  




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ..Και στον Δημαρχο ΑΦΤΩ έπρεπε να γηνει πολλα χρονια προτού .μπραβο στους εθελοντές Και υπόλοιπους . Τωρα να κάνουν ενα καλο καθάρισμα στα Σκουπιδια που εχουν έρθει στην ανδρο οχι να δουλέψουν αλλα για κλοπές .θζ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

τετοιες κινησεις ειναι πολυ καλες και αξιζουν συνχαρητηριων, μπραβο σε ολους οσους συμετειχαν και διοργανωσαν την πρωτοβουλια αυτη!! θα ηθελα ομως να επισημανω και το γεγονος οτι θα επρεπε ο δημος να κανει οτι μπορει ουτος ωστε να ολοκληρωθουν οι εργασιες στην μαρινα της χωρας, αν για παραδειγμα θα μπορουσε να ολοκληρωθει η τσιμεντοποιηση του χωρου μπροστα στην μαρινα και να γινουν υποδοχες για νερο και ρευμα , μιας και το εργοστασιο της δεη ειναι διπλα, σιγουρα θα γινονταν μια οργανωμενη μαρινα και με τις απαραιτητες συμφωνιες με εταιρειες που νοικιαζουν σκαφη στον πειραια και στην αττικη γενικα , θα μπορουσε να ηταν η μαρινα αυτη πολος ελξης και οργανωμενος προορισμος για τετοιου ειδους σκαφη, αρα εσοδα και για τον δημο αλλα και για την τοπικη οικονομια, με εν σπαρο δυο τριγωνια, ας το παρουν αυτο ζεστα οι τοπικοι παραγοντες και ας δρασουν γρηγορα και αμεσα!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπαρχουν εθελοντές και γίνονται τα πιο αυτονόητα άσχετος αν είναι υποχρέωση άλλον ενώ πληρώνονται για αυτα

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε όλους έπρεπε να είχε γίνει από πολύ καιρό και θελη αξιοποίηση το λιμάνι και να μην γίνετε καρναγιο επισκευής σκαφών ,Τα σκάφη στα ναυπηγεία !!!!

Ανώνυμος είπε...

Το λιμάνι της χώρας δεν ειναι λιμάνι ειναι μαρίνα και πρεπει νατηνΕκμεταλλευτουμε για μαρινα για ΕΞΙ μήνες το χρόνους έσοδα ειναι μεγάλα ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ . ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ .αλλα πιος εχει Το θάρρος να τα βάλει μαζί τους .θζ ΝΥ