Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Συνεχίζει τις ευχαριστίες ο έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης...


Πρώτα  θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και προπονητές κ.κ. Γιώργο Φράγκο και Νίκο Σκόρδο του 1ου πρώτου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος SUP (κωπηλασία σε ιστιοσανίδα) που πραγματοποιήθηκε με την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου) στις 2 Μαΐου 2015 στο Μπατσί της Άνδρου .
Στο εν λόγω αθλητικό γεγονός συμμετείχαν περί των 100 αθλητών που μαζί με τους συνοδούς, προπονητές, κριτές και επισκέπτες για την συγκεκριμένη διοργάνωση έφτασαν τα 400 άτομα, σε μία περίοδο που η Άνδρος λόγω της οικονομικής κρίσης και της κατά συνέπεια μειωμένης τουριστικής κίνησης έχει ανάγκη από διοργανώσεις μαζικής συμμετοχής ατόμων που θα διαμείνουν στο νησί.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζοντας πρωτοβουλίες διοργάνωσης εκδηλώσεων προσέλκυσης μαζικών ομάδων επισκεπτών στα νησιά, θα συνεχίσει ακόμα και στο πλαίσιο της δεινής οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, να στηρίζει αντίστοιχες πρωτοβουλίες όπως τους αγώνες στίβου που θα διεξαχθούν επίσης εντός του Μάιου 2015 με τη συνδιοργάνωση της ΠΝ.ΑΙ.




και βεβαίως, μετά την θετική ανταπόκριση των ακτοπλοϊκών εταιρειών Fast Ferries και Golden Star Ferries στην πρωτοβουλία που πήρε ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης και τα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου για μείωση του κόστους μεταφοράς των ανδριώτικων προϊόντων προς Τήνο και Μύκονο.
Ευχαριστούμε θερμά τους πλοιοκτήτες κ.κ. Γεώργιο και Δημήτριο Στεφάνου και τον κ. Θεολόγο Παναγιωτάκη για την έκπτωση 50% στα εισιτήρια των οχημάτων και 50% στα ατομικά εισιτήρια των παραγωγών για την μετακίνησή τους.

Η εν λόγω έκπτωση θα χορηγείται εφόσον οι παραγωγοί λάβουν πιστοποίηση από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου για μετακίνηση των προς πώληση ανδριώτικων προϊόντων.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία μείωσης του κόστους μεταφοράς αλλά και συμβολισμού, στροφής προς τις αγορές του μέλλοντος, εκμεταλλευόμενοι την θέση της Άνδρου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εξάγοντας ποιοτικά προϊόντα σε καλύτερες αγορές.
Ευχαριστούμε και πάλι για την έμπρακτη στήριξη των δύο ακτοπλοϊκών εταιρειών της γραμμής μας.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο μπραβο στους πλοιοκτήτες τους καινούργιους .Η παλιοί που ειναι..?? αραγες εχουν αχινούς στης τσέπες τους . ΑΝΕ ΜΑΙ ΤΑ ΣΦΑΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΜΕ ???αφτω ειναι για τον έπαρχο και τα χαντάκια και χωματόδρομους ??