Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου τελειώνει το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Ν.Κυκλάδων 2015


4 Οκτωβρίου 2008, Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες Στίβου


Στην Άνδρο χτυπά η «καρδιά» του κυκλαδίτικου στίβου αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10 Μαΐου), καθώς ολοκληρώνονται τα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών, παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄ (δηλαδή αθλητών ηλικίας 13-15 ετών).

Οι αγώνες αναμένεται να είναι υψηλού επιπέδου καθώς στους άνδρες και τις γυναίκες ο Πανναξιακός έχει στις τάξεις του αρκετούς πρωταθλητές Ελλάδας. Δυνατή ομάδα έχει και ο ΑΟ Μυκόνου, στις μεγάλες αποστάσεις. Μεταξύ των αθλητών που παίρνουν μέρος είναι ο Αντρέας Δημητράκης, πρωταθλητής των 800 και των 1.500 μέτρων, ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο βάδην Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, η πρωταθλήτρια των στηπλ Μαρία Παρδαλού, ο πανελληνιονίκης των στηπλ Γιώργος Μίνο, ο Παναγιώτης Ακτύπης και αρκετοί ακόμη σπουδαίοι αθλητές. Δεν αποκλείεται να σημειωθούν σπουδαίες επιδόσεις –ειδικά στα 800, στα 1.500, στα 5.000 και στη σφαιροβολία ανδρών.

Στους παμπαίδες και τις παγκορασίδες, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής, αναμένεται να παρουσιάσουν μεγάλο ενδιαφέρον οι κούρσες των 80 και των 1000 μέτρων σε αγόρια και κορίτσια, καθώς και το μήκος, ο ακοντισμός και η σφαιροβολία κοριτσιών.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές από όλα τα σωματεία των Κυκλάδων, δηλαδή από τον Πανναξιακό, τον ΑΟ Μυκόνου, τον Ναξιακό, τον Παμμηλιακό, τον ΑΜΣ Φιλωτίου, τον ΑΟ Πάρου, τον Ήφαιστο Σαντορίνης, τον Ποσειδώνα Σύρου και τον Ανδριακό. Στο νησί μας θα ταξιδέψουν περισσότεροι από 80 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και προπονητές αλλά και συνοδοί.

ΠΑΝΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Ν.ΚΥΚΛΑΔΩΝ 2015
Οι  τελικές ώρες διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος.
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/5: 09:00-12:00 και 17:00-20:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/5: 09:00-12:00

Με αφορμή τους αγώνες, ο πρόεδρος του Ανδριακού, Αντώνης Τσουμεζής, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, που θα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις σε όσους την παρακολουθήσουν. Ο Ανδριακός προσκαλεί όλους τους φιλάθλους της Άνδρου στο Δημοτικό Στάδιο να απολαύσουν από κοντά μια πολύ σημαντική διοργάνωση».

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ και τον Ανδριακό, υπό την  αιγίδα του Δήμου Άνδρου και η είσοδος είναι ελεύθερη.


ΛΕΖΑΝΤΑ
Στη φωτογραφία ο πρωταθλητής Ελλάδος στα 800 και τα 1500 μέτρα, Αντρέας Δημητράκης, του Πανναξιακού

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παλικάρια μας ΘΖ ΝΥ

Unknown είπε...

Επιβαλλεται πλεον η ενισχυση του Ανδριακου σε ολα του τα τμηματα ο κοσμος της Ανδρου πρεπει νσ τον αγκαλιασει φανταστειτε μια εκδηλωση τον μηνα ιδιαιτερα τον χειμωνα