Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Νερά, νερά, νερά

το φράγμα στου Σταματιάδη



σε λίγο βιντεάκι... από τον αποκλεισμένο Vanglouk


στο Παραπόρτι

Το απόγευμα στο λιμάνι για τσιπούρες

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να αποκλειστείς για να θυμηθείς το blog σου..και μας που περιμένουμε...πώς θα γίνει,αφού είσαι ο καλύτερος.....!!!


Μαρία Λαμπριάδου-Περτέση Αλίκη

Ανώνυμος είπε...

και λέω και εγώ που είναι η Πέρλα σήμερα,που είναι?
ΔΙΑΣ

ΑΛΛΟΔΑΠΗ είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΕΡΙΞΕΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΤΙΣ4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ!!!ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ Η ΒΡΟΧΗ!!!

καψοραχη είπε...

γεια σου Ευαγγελε αποκλεισμενε!καγιακ δεν εχουμε?

korina είπε...

Ευάγγελε οτι πρεπει ο αποκλεισμος μερα που ειναι σημερα ... των ερωτευμενων ... χε χε χε

Ανώνυμος είπε...

to fragma stamatiadi ...... poli petiximeno ala ine xamilo .......

Ανώνυμος είπε...

14 φςβεουαρίου 2014???????????

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Ευάγγελε, να 'σαι καλά για τις εικόνες που μας μεταφέρεις. Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το γεγονός ότι ενώ δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα λειψυδρίας, πρέπει να πληρώσουμε μεγάλα ποσά τελών ύδρευσης. Βρε παιδιά χαράτσι στο νερό μάς βάλανε; Τι να πρωτοπληρώσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πάντα κάνετε το καλό,πιστεύω ότι καλό θα ήταν ένα βιντεάκι από ένα τροχοφόρο με όλη τη διαδρομή δηλ. να ξεκινά από το Παραπόρτι και να δείχνει όλη την παραποτάμια περιοχή έως την Καψοράχη.(την τοποθεσία εννοώ !).
Αυτή η ειδυλιακή διαδρομή είτε πρωί είτε απόγευμα,όποιαδήποτε εποχή του χρόνου, θα πρέπει να αναδειχθεί. Φέρνω παράδειγμα τον Κάμπο της Χίου.ΧΔΑ

καψοραχη είπε...

ευτυχως που διευκρινησες ανωνυμε οτι εννοεις την περιοχη(Καψοραχη)γιατι μπουντατιστηκα που λεμε και στο νησι και αρχισα να φτιαχνω κερασματα!τι στο καλο!πρωτη φορα στο σπιτι μου!!!(να γελασουμε και λιγακι παιδια)