Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Το Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου στηρίζει...

Το Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου , από την Δευτέρα 10 έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, θα συγκεντρώνει  τρόφιμα για την στήριξη συμπολιτών που έχουν ανάγκη.
Συγκεντρώνουμε  τρόφιμα που δεν αλλοιώνονται και μπορούν να διατηρηθούν εκτός ψυγείου: όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, αλεύρι ζάχαρη, λάδι, ντομάτα κονσέρβα κ.α.
Η συγκέντρωση των τροφίμων και η κατόπιν διανομή θα γίνουν σε συνεργασίαμε με τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαυρίου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια πόλη ορεα χοιρονομια πιστεβο ολλη πρεποι να προσφέρουν κάτι. Απο ΘΖ ny

Ανώνυμος είπε...

Ε καντε και τιποτα εσεις οι ομογενεις να βοηθησετε τον τοπο καταγωγης σας, ουτε το καλοκαιρι δεν ηρθατε!! Οχι μονο λογια και υποδειξεις, εργα χρειαζομαστε και εσεις που εχετε λεφτα να ερχεστε και να βοηθατε την πατριδα σας και να επενδυσετε εδω , αν το πιστευετε πραγματικα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να κοιταξουμε τι μπορει να κανουμε ως τοπικη κοινωνια για να μπορεσουμε να αξιοποιησουμε καποια πλεονεκτηματα που εχουμε σαν νησι, επιτελους ποτε θα ξυπνησουμε και ποτε η τοπικη αυτοδιοικηση θα βγει απο τον μακαριο λυθαργο της να βοηθησει την τοπικη κοινωνια να κανει βηματα για την αναπτυξη. Ας ανοιξουν τα ματια τους και ας δουν πως κινουνται αλλα νησια διπλα μας , οπως η τηνος για παραδειγμα αλλα και η ναξος με την παραγωγη και πωληση σε ολη την επικρατεια των τοπικων τους προιοντων,ξυπνηστε κυριοι εκει πανω και αφηστε τις φιεστες ,τα βραβεια και τις γιορτες. Εχουμε μεγαλες δυνατοτητες και εμεις κοιμομαστε με τα τσαρουχια με ευθηνη τεραστια των τοπικων αρχοντων, ο θεος να τους κανει, δραση και αποτελεσμα χρειαζεται και οχι λυπηση και ελεημοσυνη μονο αν παρουμε την κατασταση στα χερια μας ισως αλλαξουν καπως τα πραγματα, και ρωτω εμεις δεν εχουμε κτηνοτροφια δεν εχουμε λεμονια και αλλα τετοια προιοντα? γιατι δεν μπορουμε να τα παραγουμε συστηματικα και να τα πουλαμε και εκτος νησιου οπως κανουν αλλα μερη. Αρα τολμη , φαντασια και δραση θελει, η περιοδος των ισχων αγελαδων και των χρηματων απο την ΕΕ τελειωσε παρτε το χαμπαρι, αλλιως μια ζωη θα ειμαστε τελευταιοι και θα βλεπουμε ολους τους αλλους να μας περνανε και εμεις να καθομαστε σαν να μην πω και να τους ζηλευουμε!!

Ανώνυμος είπε...

Εφχαριστο για τα ορεα λόγια σας αλά εγώ ιμουν στην ελλαδα 3 μήνες την ανοιξει για να επένδυσε ας το κάνουν οι μηκροτερη μου

Ανώνυμος είπε...

Αναφερομαι γενικως για τους ομογενεις και οχι για εσας προσωπικα που δεν σας ξερω,οσο για τους νεους που λετε ας τους παρακινησετε και εσεις να επενδυσουν και να βοηθησουν αν θελουν και αν το πιστευουν, γιατι δυστηχως παλια αυτοι που ειχαν λεφτα βοηθουσαν τον τοπο τους , ενω τωρα ειναι μονο για εφε για να πουλανε μουρη και τιποτε αλλο. Η μεσαια ταξη που τραβαει τα πανδινα αυτη ειναι που βοηθαει πολυ τους συναθρωπους μας, τρανο παραδειγμα οπως γραφετε παραπανω, τα χρηματα που συγκεντρωσε και εδωσε ο συνδεσμος φιλαθλων ολυμπιακου ανδρου ,για να εχουν τα παιδια των σχολιων πετρελαιο να ζεσταθουν τον χειμωνα , εκει καταντησαμε! Παλια οι εφοπλιστες διναν χρηματα για τις εκκλησιες για σχολεια για ιδρυματα ,τωρα δεν δινουν ουτε του αγγελου τους νερο, εδω πεταξανε εξω τους ελληνες και βαζουν ξενους στα βαπορια τους λες και εχουν αναγκη περισσοτερων χρηματων , τοσα χρονια λιγα εβγαλαν? που ειναι να βοηθησουν τα νεα παιδια που στρεφονται στο ναυτικο επαγγελμα , και μετα λενε γιατι δεν πανε τα παιδια απο την ανδρο στα καραβια , μα να βρουν δουλεια που???? Και τελος η αυτοδιοικηση εχει ασχοληθει σοβαρα με τα κοινωνικα και οικονομικα προβληματα του νησιου και αν εχει τι κανει στην πραξη για να τα αντιμετωπισει????????

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς