Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Οι Ανδριώτες Φίλοι του Ολυμπιακού προσφέρουν...

Θέλοντας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να συνδράμει σε όποιο κοινωνικό τομέα μπορεί  και πέρα από τις συνήθεις δραστηριότητες της, η διοικούσα επιτροπή της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού  Άνδρου ανέλαβε την πρωτοβουλία να ...


Κυριακή απόγευμα στο στέκι της Π.Ε.Φ.Ο. Άνδρου στη Μεσαριά
...καλέσει τους πολιτιστικούς συλλόγους των Φαλίκων, Πέρα Χωριών, Ζαγανιάρη, Πιτροφού και Μαινήτων και μαζί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα να βρεθούν φέτος  χωρίς θέρμανση τα σχολεία της περιοχής τους. Αποφάσισαν λοιπόν σαν πρώτο βήμα, να μαζέψουν χρήματα για το  πετρέλαιο στο Δημοτικό Σχολείο Μεσσαριάς και στο Νηπιαγωγείο Μαινήτων.
Αποτέλεσμα ήταν να μαζευτεί το ποσό των 600 ευρώ που μοιράστηκε και στα δύο σχολεία,
το περασμένο δε καλοκαίρι ενίσχυσε οικονομικά και τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων που ενισχύει υλικά και οικονομικά  πτωχές οικογένειες .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητηρια για αυτην σας την προσπαθεια και την αλληλεγγυη που δειχνετε,μακαρι ολο και περισσοτεροι να ακολουθησουν το παραδειγμα σας και φυσικα αναφερομαι για τους ανθρωπους της μεσαιας ταξης και οχι για τους αρχοντες και τους νεοπλουτους του νησιου που δεν δινουν καμια σημασια για αυτα τα τεραστια προβληματα πλην ελαχιστων δυστηχως εξαιρεσεων!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντική προσπάθεια η οποία προέρχεται από έναν αθλητικό Σύλλογο, σηματοδοτόντας την κατεύθυνση που πρέπει σ΄αυτές τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες , να κατευθύνουν τις προσπάθειες και τους στόχους τους και οι άλλοι Σύλλογοι και να μη καταναλώνουν τον χρόνο τους σε ανούσιες χοροεσπερίδες ,προκειμένου να συλλέξουν κάποιο ποσό .Μπράβο παιδιά ,πολλά συγχαρητήρια, ας παραδειγματιστούμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα Συλλογικά δρώμενα στον τόπο μας, αξίζει τον κόπο.