Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Καθαρισμός παραλίας Παραπορτίου

Το Λιμαναρχείο Άνδρου μετά τον καθαρισμό της παραλίας του Παραπορτίου που έγινε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών θέλει να ευχαριστήσει:






τον Δήμο Άνδρου που συνέδραμε ενεργά διαθέτοντας τα κατάλληλα μέσα αποκομιδής των απορριμμάτων,


 το Δημοτικό Σχολείο Χώρας Άνδρου που συμμετείχε εθελοντικά στον καθαρισμό

και τους κ.κ. Λάσκαρη Δημήτρη και Πρώϊο Κωνσταντίνο, οι οποίοι πρόσφεραν γλυκά και νερά στα παιδιά που συμμετείχαν στον καθαρισμό.

 Η συμβολή τους δείχνει την ευαισθησία τους σε θέματα προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος. Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον, όπως και στο παρελθόν, θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία μας σε θέματα που αφορούν την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
 Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
 Τρανάκος Γεώργιος
 Υποπλοίαρχος Λ.Σ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιχαριτηρια στιν ομαδα .οι καθαριότητα ινε αρχοντιά.κε ρεδακια μαθενουν να κρατούν το περιβαλον καθαρό.κε να διδάξουν εμάς τους μεγάλους μερικά πράγματα. Καλιμερα απο NY θ ζ

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια και στους δασκαλους και στους λιμενικους, αλλα αυτα να γινονται πιο συχνα και κατα την διαρκεια του καλοκαιριου!

καψοραχη είπε...

ρε ειστε απιστευτοι!!ο ανωνυμος εδω απο πανω τους λεει μπραβο και μετα τους μαλωνει που δεν το κανουν συχνοτερα!!εθελόντες ειναι μανα μου!!!!δεν ειναι επαγγελματιες!!!εσυ γιατι δεν το κανεις?

Ανώνυμος είπε...

Εγω το κανω οποτε βρισκομαι σε παραλια και μαζευω τα σκουπιδια των αλλων μεχρι εκει που μπορω να το κανω μονος μου, εσυ το κανεις η"μονο απο το ιντερνετ κανουμε την εξυπνη!δεν μαλωσα κανεναν και ουτε κανω τον δασκαλο απλα λεω οτι αυτα τα ωραια πραγματα να γινονται πιο συχνα, που ειναι το προβλημα σου, το ξερω οτι ειναι εθελοντες και μπραβο τους , αυτο δεν τους αποτρεπει να γινεται πιο συχνα και οχι μονο μια φορα τον χρονο, και δεν καταλαβα μας κανεις κριτικη σε αυτα που γραφουμε? εκτος και αν ψαχνεσαι συνεχεια γιατι και με αλλους σε εχω διαβασει που κανεις τα ιδια λοιπον ασε μας ησυχους να γραφουμε οτι θελουμε εφοσον δεν βριζουμε κανεναν, και μαλλον εσυ εισαι απιστευτη και κοιταξε το αυτο υπαρχουν και γιατροι!!!

Ανώνυμος είπε...

Τη οιμαστε τέλος παντός εξής οι ελλινες πιανομαστε στα γροιγορα αυτά κανομε κε δεν βλερομε Προκόπη καλη σας μέρα απο ΘΖ ny

καψοραχη είπε...

ναι κανω κριτικη, γιατι απαγορευεται?αν θες να μην σου κανουν κριτικη μη γραφεις δημοσια η αν γραφεις να λες σωστα αυτο που εννοεις!ετσι οπως το εγραφες ετσι εμοιαζε!τι να κανουμε φιλε μου,μερικοι λενε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη και επωνυμα!

Ανώνυμος είπε...

ESI PREPI NA ISE VEROS ANDRIOTIS APO TA GRAFOMENA SOU EGO IME MONO BOURKOTIANOS KE S GRAFO TO SXOLIO MOU

Ανώνυμος είπε...

συγγραφέα του ιστολογίου συγχαρητήρια για τη λογοκρισία σχολίων που είναι ευπρεπή και δεν προσβάλλουν.

Ανώνυμος είπε...

Και αυτοι που κρινουν κρινονται κυρια μου, γι αυτο λιγακι προσοχη σε αυτα που λετε και γραφετε!επισης στον συγγραφεα του ιστολογιου,εχω να πω να μην γινεται επιλεκτικη δημοσιευση των σχολιων εφοσον αυτα δεν ειναι υβριστικα, μην λειτουργηται με δυο μετρα και δυο σταθμα γιατι αυτο λεγεται και ειναι καθαρη λογοκρισια!!