Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Της παραμονής
















φωτογραφίες:  Φωτο Άνδρος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

megali giorti sixaritiria stin omada. ke touxronou ke na prospathoume na spoudazoume ta pedia ke egonia mas tin istoria ke ethimamas xronia polla ke ena kalo kalimera se olous t.z ny

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που συμμετείχαν, αλλά και ένα μικρό παράπονο. Δεν νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο να τούς δοθεί μια οδηγία για τα ρούχα. Δεν μιλάω για στολή αλλά για ένα ομοιόμορφο ντύσιμο (τζινάκι ή φουστίτσα και λευκό πουκαμισάκι). Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά εμένα αυτό που μου έμεινε από τις παρελάσεις που έλαβα μέρος, ήταν η διαφορετικότητα της ημέρας... Ντυμένοι όλοι ομοιόμορφα με απλά ρούχα ξεχωρίζαμε από το πλήθος και καμαρώναμε.....!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά για την παρουσία τους στην παρέλαση - στέψη των μνημείων της πόλης. Να φροντίσουμε όλοι και περισσότερο οι δάσκαλοι, να περάσουν στα παιδιά το νόημα της παρέλασης, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς εδώ σήμερα ελεύθεροι. Δεν είναι υποχρέωση, αλλά ΔΙΚΑΙΩΜΑ κάθε μαθητή και κάθε ενός από εμάς, να συμμετέχει στην τιμή όλων των πεσόντων στο βωμό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

marilise είπε...

και του χρόνου

Ανώνυμος είπε...

ομοιόμορφα ρούχα (νομίζω) θα φοράνε αύριο.σήμερα (νομίζω) ήταν η πρόβα που κάνουν πάντα την παραμονή.

ΑΛΛΟΔΑΠΗ είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!ΜΟΝΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΕΣ.ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ.... Δεν ήξερα ότι γίνεται τέτοια μεγάλη πρόβα. Όσο για τα παιδιά, φυσικά είναι υπέροχα με οποιονδήποτε τρόπο και αν συμμετέχουν. Ειδικά σε μια εποχή που κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε... είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και πρέπει να καμαρώνουμε για αυτό και όχι να ντρεπόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ουτε ενα βιντεο με την φιλαρμονικη δεν αναρτηθηκε. ο κοσμοσ πωσ θα μαθει για την ενεργη δραση τησ εκτοσ ή εντοσ του νησιου. Η φιλαρμονικη του μουσικου συλλογου ανδρου ειναι το ομορφοτερο δειγμα πολιτισμου τησ Ανδρου αλλα και ολου του Αιγαιου