Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Για το κλείσιμο των Δ.Ο.Υ. στα νησιά μιλάει η Αναστασία Σαπουνά

... στην έκτακτη, ειδικά για το θέμα αυτό, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου.



11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη απόφαση. Είναι δυνατόν μόνο 2 εφορίες οι Κυκλάδες!! Πως παίρνουν αυτή την ηλίθια απόφαση την στιγμή που μόνο ενα μικρό ποσοστό των διαδικασιών, στις εφορίες, υποστηρίζεται μηχανογραφικά. Πολύ καλά τα λέει η Κα Σαπουνά. Το κομμάτι του "Κεφαλαίου" είναι ακόμη σε μεγάλο μέρος χειρόγραφο. Τα έξοδα για το ταξίδι στην Σύρο ποιός θα το πληρώσει? Ο φορολογούμενος? ή μήπως αυτά θα εκπίπτουν? Το αστείο είναι οτι σε κάποια φάση (περίπου πριν απο 6 μήνες) έλεγαν οτι τα νησιά θα εξαιρεθούν απο την ενοποίηση των ΔΟΥ λόγω ιδιαιτεροτήτων π.χ. απόσταση. Τώρα δηλαδή τι άλλαξε? Εγιναν όλα τέλεια και μπορεί να γίνει αυτό που λένε? Θα καλύψουν το κενό τα ΚΕΠ? Με τι υποδομή? Δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει το μέτρο σε νομό όπως οι Κυκλάδες. Ολα αυτά δεν τα έχουν σκεφθεί αυτοί που αποφασίζουν? Μόνο νούμερα και πουθενά ο παράγοντας άνθρωπος? Το μέτρο δεν πρέπει να περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Ευθυνες για το σημειο που φτασαμε εχουμε ολοι (και δεν αναφερομαι μονο για την περιπτωση της δικη μας Δ.Ο.Υ) και δεν πρεπει να κρυβομαστε πισω απο καμμια Τροικα. Τωρα αν ισχυουν οι θεωριες συνομωσιας περι ξεπουληματος της Χωρας μας που αρχισε πριν απο παρα πολλα χρονια απο τους ηγετες της μεταπολιτευσης και ολοκληρωνεται τωρα , δεν εχω παρα να κανω παραποδας και να ρωτησω το αυτονοητο τοσα χρονια που λιγο εως πολυ ολοι τρωγαμε το κατι τις μας (ειτε μαζι ειτε χωρια με τον Παγκαλο) κανενας απο ολους μας δεν υποψιαζοταν που θα φθαναμε;

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται ολα τα μετρα θα περασουν. Αλλωστε στην Ανδρο το ξεραν αυτο ολοι και παρολα αυτα ψηφισαν ΝΔ οι πιο πολλοι.Ζητω η Νεα δημοκρατια λοιπον και ζητω η φτωχια μας. Δεν μας φταιει κανεις παρα μονο οι λαθος επιλογες μας .

Ανώνυμος είπε...

κοβεις σχολια που δεν ειναι υβριστικα , αλλα δειχνουν και την αλλη πλευρα. Ωραιος....

Ανώνυμος είπε...

ελευθερια λογου και οχι λογοκρια προς θεου κατα τα αλλα....

καψοραχη είπε...

αν δεν με εχει επισκεφθει το αλτσχαιμερ εχω την εντυπωση οτι και εγω ειχα κανει ενα σχολιο εδω!!
Ευαγγελε?

Ανώνυμος είπε...

O συνδικαλιστής εφοριακός βουλευτής Κυκλάδων που υπουργοποιήθηκε στο Εργασίας, άργαγε τι κάνει; 'H δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα πεζά, γιατί δίνει μάχες με την Τρώϊκα για τα εργασιακά δικαιώματα. Χρωστά πολλά στην ' Ανδρο και στους ψηφοφόρους του.

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.

καψοραχη είπε...

Μιλας ανωνυμε για τον κ Βρουτση? εδω γελανε η παρακατω?υπαλληλος ειναι και κανει την δουλεια που του παραγγειλανε!δηλαδη σας εδειξε ποτε τον επαναστατικο του χαρακτηρα και απορειτε γιατι δεν επαναστατει! ελεος.....μετρα ειναι παιδια και θα περασουν και θα ερθουν και αλλα και ακομα δεν ξερουμε που ειναι ο πατος και αν εχει πατο αυτο το βαρελι!καταλαβαινω απολυτα την συγκινηση της κοπελας αλλα ολο αυτο μου κανει οτι ΔΕΝ εχετε καταλαβει ακομα τι γινεται παρα εξω!ολα εχουν ξεπουληθει....νοσοκομεια,φαρμακα,παιδεια,συνταξεις!!!!δεν εμεινε και τιποτα ορθιο! και εχει συνεχεια!

Ανώνυμος είπε...

Ε τότε,' "τη βρουτσίσαμε".

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πολύ αλλά οι περισσότεροι ανδριώτες καλά κρατούν, όχι μόνο δεν βλέπουν δεν ακούν αλλά χλευάζουν και όσους αντιστέκονται... Λυπάμαι πολύ