Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου με τον "Ουμπού Τύραννο" στη Σάμο

Μετά την τελευταία παράσταση του έργου στην Χώρα όπου για πρώτη φορά ανέβηκε στη σκηνή και η Πέρλα στο πλευρό της Αρκούδας,  ο Θ.Ο.Α. ετοιμάζεται να πάρει μέρος μαζί με άλλουε  20 ερασιτεχνικούς θιάσους από 14 νησιά του Αιγαίου στην 24η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου φέτος στην Σάμο.



Η Συνάντηση χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής αλλά  και με
  σημαντική συμβολή του Δήμου Σάμου, που εδώ και δύο χρόνια μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΘΑ διεκδίκησε την διοργάνωση της, ειδικά για το 2012, που η Σάμος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της.
Στο δεκαήμερο της Συνάντησης θα επισκεφθούν τη Σάμο περίπου 400 άτομα από  νησιά του Αιγαίου που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  παραστάσεις με σημαντικά έργα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου και μάλιστα δωρεάν και με την παρουσία τους θα αποτελέσουν τονωτική ένεση για την τοπική κοινωνία,
Ο "Ουμπού Τύραννος" θα παιχτεί για τελευταία φορά την Πέμπτη  18 Οκτωβρίου στις 6:00μμ στην αίθουσα Σίβυλλα του ξενοδοχείου Doryssa

1 σχόλιο:

anna asinanoglou είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΓΓΕΛΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΕΠΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.