Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κρεμμύδες 2012 το βίντεο




<

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανενα βιντεακι απο το διαγωνισμο νεων πιανιστων;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΖΑΖ...

Ανώνυμος είπε...

πρωτα τα πανηγυρια και μετα ολα τα αλλα , και του χρονου, και καλα κρασια!

ΤΖΕΝΗ είπε...

Ειμαστε πολυ κοντα να μη γινεται λειτουργια αλλα μονο χοροι.. 20 ατομα στο ναο 700 στο χορο..

Ανώνυμος είπε...

η τσαμπα μασα και η καλοπεραση, αυτα μας νοιαζουν, λιγοι πανε για την εκκλησια, στο τελος θα υπαρχουν μονο χοροι και μασα και τιποτε αλλο! και του χρονου λοιπον στο πανηγυρι της αγιας ΜΑΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σας για τα ξυνα σχολια .τελικα ικανοι μονο για αυτα εισαστε .μπραβο στην οικογενεια γαρυφαλλου και στην ορχηστρα για την ομορφη βραδια που μας προσφεραν στο πανηγυρι τους.τ΄ομορφοτερο πανηγυρι του νησιου μας .ενα μεγαλο μπραβο και του χρονου να ειναι ολοι καλα και να μας ξανακαλεσουν.χαρικλεια

korina είπε...

Όλα χρειάζονται παιδιά σ αυτή την δύσκολη εποχή, το μυαλό θέλεις να ξεφύγει και επιλεγείς αυτό που στο προσφέρει, άλλωστε τα γλέντια είναι ότι πρέπει για ψυχοθεραπεία ....
Η πίστη είναι παντού δεν περιορίζεται σε χώρους ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΕΛΕΟΣ!!!

Γ. Ξανθός είπε...

Στου ' Αη Γιάννη στις Κρεμμύδες, λατρεύθηκαν αρμονικά, ο ' Αγιος, ο "Ξένιος Ζεύς" και ο "Διόνυσος" χάρι στις άοκνες, φιλόξενες και φιλέορτες προσπάθειες της οικογένειας των Γαρύφαλλων. Ας μην μεμψιμοιρούμε για ένα μοναδικό στην ' Ανδρο πανηγύρι.

ΤΖΕΝΗ είπε...

Δηλαδη τα ανακατεψαμε ολα..ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΙ