Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ότι έχασα μα και ότι πετούσα το βρήκα στο Παραπόρτι





9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η φύση αργεί αλλά δεν λησμονεί. Ιδού τα αποτελέσματα. Το "δεν βαριέσαι" πρέπει να εξαφανιστεί απο το ελληνικό λεξιλόγιο. Η νοοτροπία "τα πετάω όλα κάτω απο το χαλί" πρέπει να σταματήσει για όλους μας. Αυτά που έγιναν στην Ανδρο τα δυο προηγούμενα Σ/Κ θα μας προβληματίσουν ή θα μείνουμε μόνο στα λόγια? Ο χρόνος πιστεύω οτι θα το δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Στο καμπο οχι μονο κτηζουν αλλα κανουν και υπογεια, φτενε οι αρχητεκτονες και οι πελατες τους, εινε νομιμο αφου εχει φροντιση η κλικα να μην υπαρχει χωροταξικο. Μα υπογεια στο καμπο πανε καλα εινε προκλητικο, θα ζητανε και αποζημιοση απο πανω, που πλημμυρισαν. Αυτη η πλημμυρα δεν εινε τιποτα μπρος σε αυτη που εγεινε το 1936 και καποτε θα ξαναγινει.

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά που θα αναφερθείτε στην Άνδρο ως το νησί του "πολιτισμού" ξανασκεφτέιτε το...

marilise είπε...

βοιιιι βοιιι μανούλα μου , χάσαμε την παραλία stop

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να βρείτε πολλά χαμένα πράγματα και στη χωματερή.

Δείτε σχετικό απόσπασμα για την χωματερή της Άνδρου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ:

http://www.pitrofos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6675:skai&catid=34:2009-02-16-12-38-13&Itemid=53

Ανώνυμος είπε...

ωχ ενας παλιος μου υπολογιστης...
Βαγγέλη δωσε συντ/νες της φωτογραφίας για να έρθω να τον παρω...
;-)

καψοραχη είπε...

ακομα θυμαμαι τον τυπο στην Πιθαρα...περπατουσαμε στο μονοπατι μεσα σε μια ονειρεμενη φυση που αν ηταν αλλου θα ειχε γινει τουριστικο αξιοθεατο με εισητηριο και βγηκε που λετε καμαρωτος απο το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, δεν μας ειδε,και κανοντας με χαρη μια χορευτικη πιρουετα ξαμολυσε στην χαραδρα μια μαυρη γεματη σκουπιδια σακουλα !!!! παγωσαμε ολοι και εγω τον ρωτησα απλα γιατι το εκανε,αυτα τα σκουπιδια στην θαλασσα θα κατεληγαν!!! και τελος παντων το σπιτι του ειχε την ευλογια να βρισκεται σε ΕΚΕΙΝΟ το μερος αλλα ΔΕΝ σταματουσε στο κατωφλι του!!!
περιττο να σας πω τι ακουσα!
αυτο τα λεει ολα.....για τον τροπο σκεψης μας......
και τοτε?
αλλα ακομα εχουμε τον χρονο και ΠΡΕΠΕΙ να βρουμε εναν τροπο να καταλαβει ο καθενας σαν και αυτον τι καταστροφη κανουμε!!!!!!
το νησι,η χωρα,ο πλανητης, η φυση,καποια στιγμη θα παψει να συγχωρει...θα παψει να επουλωνει τα τραυματα που εμεις ανοιγουμε...

Στενιωτης 1 είπε...

Το δυχτι ποιανου ιδεα ηταν.Αν κανουν υχθιοκαλιεργια με τοσα σκουπιδια να δεις ψαρουκλες και χταποδια.

H strofh tou pitsikla είπε...

To kalokairi tous touristes me ta kialia tha tous vlepoume, me afta ta zwa pou kratan ta inia ston topo mas, alla kai me tous ntopious pou den skeftontai to mellon aftou tou nisiou. Ftou sas kai ftou mas.