Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αποκριά στην Άνδρο



11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν μέσω κρίσης οτι φάμε οτι πιούμε και οτι αρπάξει ο ... καρνάβαλος !!!

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους τους διοργανωτάς:
Φέτος με την ενοποίηση συμβολικά θα έπρεπε να υπήρχε συντονισμός για να βγαίνει μια εικόνα ίτι το νησί ενώθηκε. Αλλά ξανά τα ίδια και τα ίδια. Τρία ανταγωνιστικά στην ουσία καρναβάλια και όλα το ίδιο Σαββατοκύριακο.Τέσσερα Σαββατοκύριακα έχει η Αποκριά. Γιατί να γίνουν όλα μαζί; Γιατί να γίνουν τρία και υποτυπώδη και όχι ένα και εντυπωσιακό; Δεν βαριέσαι, κάποτε θα καταλάβομε όλοι μας και θα αλλάξομε. ΧΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που με τον Καλλικράτη αποκτήσαμε μία αίσθηση ενότητας μιας και οι 3 Δήμοι έγιναν ένας...

Ανώνυμος είπε...

Και οχι μονο παρελαση αλλα γλεντι και φαγοποτι, απορω μηπως μας δουλευουνε απ το Δημο ,μονο σεμνα και ταπεινα δεν ειναι τα εργα τους.
Τι να πουμε πια ,
Δημ Καμ

Ανώνυμος είπε...

Μαθαμε στα καρναβαλια και δυσκολευομαστε χωρις αυτα, τοσα χρονια ο κοσμος γλεντουσε αυθορμητα κι αυθεντικα τωρα πια μονο παραδοσιακα και δεν μπορει χωρις αυτα.
Εχουμε χαλια ....

Ανώνυμος είπε...

teleia!!! na doume pou 8a parw meros...

Ανώνυμος είπε...

Το έχετε σκεφτεί? Τα σκουπίδια από τα καρναβάλια σε ποιά χωματερή θα τα πάτε ?

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχας να ενημερώσω ότι ο Δήμος δεν έχει καμία σχέση με τα καρναβάλια που διοργανώνονται...κατά δεύτερον να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν κάτι για τους κατοίκους ή μη αυτου του νησιού...και τέλος να διευκρινήσω ότι το Κόρθι ανακοίνωνσε πρώτο την διοργάνωση καρναβαλιού.προτείνοντας συνεργασία σε Γαύριο και Χώρα...τουλάχιστον οι πρώτοι κάνουν το καρναβάλι τους το Σάββατο...προσοχή στις απομιμήσεις και καλά να περάσουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή, αν κρίνω από τις αφίσες,οι κοινότητες γαυρίου και κορθίου διοργανώνουν ανώνυμα και η χώρα είναι ύπο τη στέγη του δήμου του νησιού!!!!! δηλαδή ο γλυνός πληρώνει τη χώρα και οι υπόλοιποι λειτουργούν ερήμην?????

Alfa Kolas είπε...

Μην πει κανεις οτι δεν υπαρχουν λεφτα ,καλα τα λεει ο GAP.

Δ.Λάσκαρης είπε...

Δια αποφυγήν παρεξηγήσεων και κακόβουλων υποθέσεων, η αφίσα για το 'Καρναβάλι Ανδρου 2011' που δημοσιεύτηκε στο παρόν, ειναι λάθος.Ειναι ένα προσχέδιο το οποίο κατα λάθος διέρρευσε. Η τελική αφίσα εχει δημοσιευτεί εδώ και μερες στο http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_129723750430974

Με εκτίμηση