Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Εκδήλωση Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Ερμούπολη, 14 Φεβρουαρίου 2011

Αριθ. Πρωτ. 2340
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Είθισται με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς να πραγματοποιείται η καθιερωμένη ετήσια εορταστική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κατά την οποία μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που έκλεισε και να παρουσιάσουμε το σχέδιο δράσης για τη νέα χρονιά.
Φέτος, συμμεριζόμενοι τις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας μας, με καθημερινές κι επώδυνες συνέπειες για την αγορά και τις επιχειρήσεις του Νομού μας, αποφασίσαμε να δώσουμε στην εκδήλωση μας ένα διαφορετικό χαρακτήρα.
Σε μια προσπάθεια να αντιπαλέψουμε την κατήφεια και τη μιζέρια των ημερών, αλλά και πιστεύοντας ακράδαντα πως σε μια τέτοια περίοδο κρίσης επιβάλλονται ειδικές προσαρμογές και ευέλικτες προσεγγίσεις, επιθυμούμε να προσδώσουμε στην εκδήλωση αυτή έναν ανάλογο χαρακτήρα, καλώντας μια εξέχουσα προσωπικότητα της Οικονομίας.
Ο διακεκριμένος οικονομολόγος, καθηγητής κ. Γιάννης Στουρνάρας, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (Ι.Ο.Β.Ε.) – το οποίο, ως ανεξάρτητος φορέας, επεξεργάζεται το στρατηγικό, 10ετές σχέδιο για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας – θα αναλύσει τις πραγματικές διαστάσεις της κρίσης, τις ενδεδειγμένες για την αντιμετώπιση της πολιτικές και, επιπλέον, θα προτείνει πως οι Κυκλαδικές επιχειρήσεις – οι επιχειρήσεις μας – μπορούν να αντιμετωπίσουν την δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου και ώρα 17.15 στους ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου στην Ερμούπολη, σε «ζωντανή» σύνδεση με τα γραφεία μας στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Μήλο, μέσω του συστήματος τηλε-διάσκεψης.
Θεωρώντας ότι όσα θα ειπωθούν στην εκδήλωση θα αποτελέσουν για όλους μας ένα σημαντικό εφόδιο στην καθημερινή μάχη για την επιχειρηματική μας επιβίωση, σας περιμένουμε να δώσετε το παρών σε αυτή την προσπάθεια συσπείρωσης και αισιοδοξίας, η οποία απαιτεί και επιβάλλει την συστηματική και έμπρακτη συμμετοχή και παρουσία όλων μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: