Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Έπαρχος Άνδρου: Έτοιμη η μελέτη " Επισκευή Ταρτάν Δημοτικού Σταδίου Άνδρου",


Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις πολιτών και χρηστών του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου, στα πλαίσια της συνεργασίας με το Δήμο Άνδρου και μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Άνδρου, η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου εκπόνησε μελέτη με τίτλο " Επισκευή Ταρτάν Δημοτικού Σταδίου Άνδρου", προϋπολογισμού 56.468 €.
Η μελέτη αφορά την επισκευή του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου, διαγράμμιση του Σταδίου καθώς και την προμήθεια και τοποθέτηση τετρακοσίων καθισμάτων κερκίδων. Η μελέτη παραδόθηκε σήμερα  15/02/2016 στον Δήμο Άνδρου για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συμβάλλει οικονομικά για την αποκατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Χώρας Άνδρου με το ποσό των 25.000 €.  


                                                            Ο Έπαρχος Άνδρου
                                                                          Λοτσάρης Δημήτρης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω να μην είναι μόνο λόγια Και να προχωρήσει επισκευή του με το Με την επισκευή του σχολείου τι έγινε άραγε; Θζny

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσε κάποιος από τον Δήμο να μας ενημερώσει ποιες ημέρες και ώρες το γήπεδο είναι διαθέσιμο για τους δημότες; Υπάρχει πρόβλεψη να ανοίγει όταν τα σχολεία πηγαίνουν εκδρομή στο Παραπόρτι; Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα εργασιών συντήρησης των εγκαταστάσεων ή επαφίεται στην φιλοτιμία, στις διαθέσεις και στον καιρό;;;Το διόλου ευκαταφρόνητο κόστος συντήρησης καλύπτεται έστω μερικώς από τις ομάδες που το χρησιμοποιούν ή το φορτωνόμαστε οι ΜΗ ΧΡΗΣΤΕΣ;